Sunset Boulevard på Klostertovet i Aarhus - restauranten er lukket nu

Husker du Sunset Boulevard på hjørnet af Klostertorvet og Guldsmedgade?

 

I Guldsmedgade, eller rettere på hjørnet af Klostertorvet og Guldsmedgade, lå en af de mange restauranter som Sunset Boulevard drev. Det gik fint lang hen ad vejen. Sunset Boulevard lukkede deres fastfoodrestaurant på Klostertorvet i 2022.

 

Sunset Boulevard er en dansk virksomhed, som åbnede deres første fastfoodrestaurant i Odense i 1996. Siden er der sket en del, og i dag tæller kæden over 40 restauranter. Deres vision var/er at lave god og velsmagende fastfood, som er bedre end det, de amerikanske kolleger laver.

 

Indretningen hos Sunset Boulevard på Klostertorvet i Aarhus

 

Deres udvalg var større end konkurrenternes. Det er nu ikke et mål i sig selv, men alligevel. Stemningen og indretningen på Klostertorvet var mere lys og nordisk i udtrykket. Fredag og lørdag holdte de åbnet til kl. 6.00 om morgenen. Her var mange indendørs siddepladser, som trak mange kunder til og man sad godt med udsigt ud til Klostertorvet. Lokaler husede før Pizza Hut.

 

Maden

Det var meget tidstypisk fastfood, de lavede hos Sunset. Det gør de stadigvæk, bare ikke på Kloster Torvet. Det var burgere i forskellige afskygninger, hvor man med rette bør nævne deres herefordburgere. De skiller sig på flere områder ud fra de amerikanske konkurrenter. Dog er alle burgere hos Sunset gennemstegte, og de smager desværre ikke af så meget.

 

Ellers var der sandwich, som i dag laves med enten mørkt ellers lyst focaccia brød. Sunset har altid været gode til sandwich, og flere mener de var eller er det sikre valg. En anden ting, som de lykkes med, var deres kyllingeburgere. De smagte godt og var anstændig og velsmagende fastfood, hvis man spurgte os her på Spiseguiden. 

 

Pomfritterne hos Sunset Boulevard var krydret med en speciel krydderiblanding, og den skilte sig ud fra konkurrenterne. Om den var bedre var smag og behag, men det var værd at nævne, at de på det punkt var anderledes. Kvaliteten af råvarerne virker klart bedre end deres amerikanske kolleger. 

Sunset Boulevard ved Klostertorvet dengang den endnu var åben

 

Maden var fastfood og masseproduceret. Intet lavede de på stedet. Sådan var det. De holdte, hvad de lovede, og de fleste fik indfriet de forventninger, man kom med. Det var varm mad, som var klar efter fem minutter, hvilket i sig selv var og er en præstation. 

 

Prisniveau

Det var vel fair for den slags mad, og man føler som regel, der var god value for money i sammenligning med andre spisesteder på samme niveau. Især på deres kyllingeburgere og sandwich var der rigtig god value for money.  En menu kostede fra 59 kr., og opefter. Deres herefordburgermenu kostede 99 kr.. Hvis man var af den tørstige type, så var der ved køb af menuer refill på de forskellige sodavand. 

 

LÆS OGSÅ:

Tjek vores guide til shawarma her:

Husker du Kung Fu Express i Højbjerg?

Husker du Joe sandwich og salatbar? Den lukkede i 2022

Husker du Bambi på Banegårdspladsen?