Burger Shack på Trøjborg set fra gaden af

Husker du Burger Shack på Trøjborg? (Lukket permanent)

 

Burger Shack på Trøjborg lå på et hjørne i Trøjborg Centret i den ende, som vendte ud mod Otte Ruds Gade. Det var en af de større Burger Shack-restauranter med små 40 siddepladser indendørs. Restauranten lukkede i 2023 og i dag ligger der en anden restauranter i lokalerne.

 

Her blev der talt om en fastfoodrestaurant, hvor der var mange siddepladser. Burger Shack fik nye ejere i 2021, og de fik godt styr på fødevaresikkerheden, plus de udviklede en del nye burgere, som i den grad var værd at se nærmere på. Deres Hot Shack Burger var særdeles vellykket. I 2023 blev Burger Shack igen solgt. Denne gang til deres direktør, Christian Tønnesen.

 

Maden hos Burger Shack på Trøjborg

Det var selvfølgelig burgere, det handlede om, på nær lidt side dishes. Der var seks forskellige burgere at vælge mellem, og her var en af dem med kylling og en vegetarburger, mens resten var med hakket oksekød. Det var lavet sous vide og efterfølgende flammegrillet. Så det var ikke friskhakket kød, som blev grillet. Det var der engang, men de nye ejere valgte at droppe det pga. fødevaresikkerheden. Desværre, var vi mange som sagde dengang. Burger Shack var i tiderens morgen kendt for deres rosastegte hakkebøffer.

 

Burger Shack - burger

 

Ellers bød menukortet på en snack box med chicken wings og chili cheese eller hittet, som var tre chicken bites til 20 kr.. Hos Burger Shack havde de helt igennem gode pomfritter. Shack fries var navnet, og de var krydret med italiensk ost og timian. Og de havde fuldstændig styr på, hvor længe de skulle være i frituren for at være helt perfekte, og det var de hver gang. Flere ville måske mene, at de var bedre end deres burgere.

 

Prisniveau

En burger kostede fra 55, 60, 65 og 75 kr. alt efter, hvilken en man valgte. Den til 75 kr. var en dobbelt Shack Burger med to bøffer i. Som menu kostede en omgang med fritter og en 33 cl sodavand fra 89 kr.. Grunden til, vi skrev fra, var, at hvis man ville have bacon i, så kostede det 10 kr.. Nogle af de nye burgere kostede 99 kr. for en menu, men den med dobbeltburgeren kostede 109 kr..

 

Dip kostede 10 kr. stykket eller 25 kr. for tre stykker. Det løb let op, da man let kunne bruge et par stykker på en omgang fritter. Så hvis man var den type, så lagde man lige 20 kr. oveni prisen.

 

Indgangen til Burger Shack på Trøjborg

 

Indretningen hos Burger Shack på Trøjborg

 

Udsigten fra Burger Shack på Trøjborg

 

Her ser du Trøjborg Centeret

 

Et par burgere fra Burger Shack

 

Man sad godt hos Burger Shack på Trøjborg

 

Bøffer på grillen hos Burger Shack

 

LÆS OGSÅ: 

Husker du Bytes – Burgers n’ Fries?

Husker du Nach2Go? Nu er den lukket permanent

Husker du Crêpeboden på Tørv?