Bill´s Coffee

Vestergade 58, 8000 Aarhus C

Når du slingrer ned ad stemningsfulde Vestergade, så gør dig selv en tjeneste at tage et stop hos Bill´s Coffee. Her finder du en kaffebar og café med bønner fra eget risteri, og hvor du kan nyde din kaffe i charmerende omgivelser i en af Aarhus’ ældste og hyggeligste baggårde eller indenfor i caféen.

 

Maden

Bill´s Coffee er mest af alt en kaffebar, men melder sulten sig, er der lækkerier, du kan sætte tænderne i. De kommer fra Social Foodies. Om morgenen står Bill´s Coffee klar med et morgentilbud bestående af en croissant og en valgfri kaffe. Ellers er der bolle med det hele, kanelsnegle, kokos, daddel eller müslibar samt cookies.

 

Drikkevarer

Udvalget af kaffe er stort. Kaffebønnerne kommer fra deres eget risteri, Sydhavnskaffe. Hos Bill´s Coffee passer de på de lokale ressourcer ude ved kaffeproducenterne, og udviser et socialt ansvar, hvad angår producenternes levevilkår, ligesom de sætter pris på at servere god kaffe. Her er alt fra espresso, filterkaffe, cappuccino, flat white, americano til iskaffe. Derudover te, chai latte, varm kakao, sodavand og most fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Ønsker du havre- eller laktosefri mælk, kan det tilkøbes.

 

Stemningen

Bill´s Coffee er stedet, hvor du kan koble af med en god kop kaffe. Her er der plads til alle. Selv hundene er trofaste stamkunder og holder af og til træf på caféen. Man kommer hinanden ved og snakker med alle. Den hyggelige gårdhave er som en rolig oase i byen. Der er også bænke foran caféen, hvor du kan følge med i livet på Vestergade.

 

Prisniveau

Det er ikke dyrt at få en bid brød hos Bill´s Coffee. Morgentilbudet med croissant og valgfri kaffe koster 45 kr.. En bolle med det hele står til 30 kr., og en kanelsnegl får du for 15 kr.. Kaffen koster fra 25 kr. for espresso og op til 45 kr. for is latten.

 

LÆS OGSÅ:

Se vores guide til morgenmad i Aarhus her

DavidBreadHead i Ny Munkegade

 

Senest opdateret: 09/01/2023 07:01