ButlerBar

Bruuns Gade 64-66, 8000 Aarhus C 86 13 13 08

ButlerBar er et brunt rygerværtshus beliggende i slutningen af M.P. Bruuns Gade lige over for Sct. Pauls Kirken. Her kommer unge som gamle, stamgæster og tilfældigt forbipasserende. Der er plads til alle, og du falder let i snak med de øvrige gæster. Om sig selv siger ButlerBar “Stedet, hvor venner mødes og nye venskaber opstår”. Der er ofte gang i den med mange mennesker og god stemning.

 

Drikkevarer

Øl er omdrejningspunktet. Både på flaske og fad. Der er i skrivende stund Ceres Top og Royal Classic, Albani og IPA Mosaic. Er du mere til en håndbajer, er der diverse som Ceres, Ale 16, Blå Thor, San Miguel, Blanc 1664, Hoegaarden og Royal. Hvis du ønsker andet end øl, er der Breezer, Jægerbombs og Astronaut. På anlægget er drinken Champagnebrus, og de laver også gerne en gin og tonic.

 

Mad og snacks

Melder sulten sig, er der ikke mange muligheder, men en toast eller chips og flæskesvær er der.

 

Atmosfæren

ButlerBar er inddelt i to lokaler. Det første, du træder ind i, er den opvarmede gårdhave med glas hele vejen rundt. Her sidder man til offentlig skue, da forbipasserende kan se ind, og værtshusets gæster kan kigge ud. Møblementet er praktisk og minder om havemøbler med små stole, borde samt bord-bænke-sæt. Indenfor er der mere dunkelt. Man går nærmest ind i baren, hvor en imødekommende betjening tager imod og servicerer gæsterne. I den ene side af lokalet sidder man i båse, mens der i den øvrige del af værtshuset er møbler i mahogni. 

 

Arrangementer

Det populære værtshus har af og til konkurrencer i yatzy, quiz og banko. Der er også ølsmagning, opvarmning til AGFs kampe og arrangementer med mad. Vil I dyste ved jeres eget bord, er der spil som backgammon, terninger og Shot Ludo. Der vises gerne sport på de to skærme på værtshuset. Det handler både om fodbold, tennis, håndbold, badminton, eller hvad gæsterne nu ønsker. Er du til spillemaskiner, er der to af dem.  

 

LÆS OGSÅ:

Hornsleth Bar i Klostergade

 

Senest opdateret: 16/02/2023 12:02