Café Faust

Åboulevarden 38, 8000 Aarhus C 86 19 07 06

Ved åen i det centrale Aarhus byder The Blues Brothers velkommen ved indgangen til Café Faust. Her er ægte caféstemning – og alt er ved det gamle hos en af åens mest kendte caféer. I menukortet finder du brunch, frokost, aftenmenu og et stort udvalg af cocktails. Med sine store vinduespartier, udeservering og placeringen på solsiden er Café Faust populær blandt både studerende, forretningsfolk og turister. Café Faust er sig selv og ligner ikke de andre caféer. Tak for det, vil mange af stamkunder sige. 

 

Maden

Café Faust har løftet det traditionelle udvalg af caféretter et niveau i sit danske køkken. De seks brunchmenuer tilgodeser både vegetarer og veganere såvel som tilhængere af bacon og scrambled eggs.

 

Cafékortet omfatter mange forskellige retter, herunder klassikere som caféburgere og pariserbøf, sandwiches, salater, vegetarretter, pastaretter i forskellige afskygninger og ikke mindst børnemenuer. Aftenens 3-retters menu sammensættes af årstidens råvarer og skifter løbende. Desuden kan vælges share food tapas.

 

Brunchen hos Faust er blandt de meste populære i Aarhus og især et must ved åen.

 

Stemningen

Hyggeligt, afslappet og stilfuldt med lokal kunst på væggene. Når vejret er til det, er der rift om pladserne udenfor, imens stemningen om aftenen glider over i lounge-mode med cocktails og et lydniveau, hvor musikken ikke overdøver samtalen.

 

Væggene på den gamle café er dekoreret med motiver fra Aarhus lavet af en lokal kunster. De er smukke, og der kommer jævnlig gæster, som kun komme for at se på de store malerier. Faust er ret gennemført indrettet.

 

Faust ligger i solsiden ved åen, hvilket er vigtigt at huske, når vejret er godt. Der er over 80 udendørspladser – både med parasol og uden. 

Senest opdateret: 06/09/2022 11:09