Espresso House i Frederiksgade

Frederiksgade 5, 8000 Aarhus C +45 51 63 69 59

Historien om Espresso House går tilbage til år 1996, hvor den første kaffebar åbnede i Lund. I dag er Espresso House nordens største kæde af coffee shops. I Aarhus ligger flere afdelinger, hvoraf den ene er i Frederiksgade skråt overfor Magasin. Hos Espresso House tager de bæredygtighed seriøst. Mange tager plads i caféen og andre tager noget hurtigt med på farten.

 

Maden

Der er ikke det helt store udvalg, men der er noget til enhver tid på dagen, og du kan stille sulten med sandwich, salat eller yoghurt. Her er noget for kødspisere, vegetarer og veganere. Espresso House har eget bageri, Espresso House Bakery, som ligger i Malmø.

 

Der er flere sandwiches at vælge mellem og i forskellige typer af brød. Her er baguette på surdej, rugsandwich, bagel eller focaccia. Salater er der tre af. Cæsarsalat, pasta pesto bowl eller en feta hummus bowl. 

 

I den søde afdeling

Croissanter i flere varianter, kanelsnurrer, cookies, muffins, nøddemazarin og cheesecake er bare nogle af de søde sager, du kan udse dig. 

 

Drikkevarer

Kaffe betyder meget for Espresso House, og de har forskellige kombinationer af kaffedrikke. Den mørke chokolade, brygget på chokolade fra danske Sv. Michelsen, er populær, ligesom deres Chailatte også er et hit. Hos Espresso House laver de deres egne blandinger af fx iste og lemonader, samt Frapino og Islatte. Sortimentet udvikles løbende. 

 

Atmosfæren hos Espresso House i Frederiksgade

Espresso House på Frederiksgade er pænt stor, og beliggenheden fejler intet. Her kan du få et tiltrængt afbræk fra shoppingturen eller tage en kop kaffe med på farten. Indenfor fylder den store bar, hvor du bestiller mad og drikke. Der er skabt hygge med afskærmning fra baren til caféen, og gennem de store vinduer kan du følge med i det travle liv ude foran caféen. I sommerperioden er der opstillet en række stole og borde udenfor, som er ret populære. Personalet er hver og en uddannet barista, der kan deres kram, og deres kaffekundskab sender de gerne videre til gæsterne. 

 

Prisniveau

Det er moderate priser de holder sig hos Espresso House. De billigste sandwich koster 45 kr., mens de dyreste står til 55 kr.. Prisen på en bowl er 45 kr., mens cæsarsalaten koster 59 kr.. Er det en kanelsnurre eller croissant, du kommer efter, er prisen 29 kr..

Guide til vinbarer i Aarhus:

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09