Harmonien

Mejlgade 109, 8000 Aarhus C 22 46 67 47

Harmonien er et værtshus som ligger på hjørnet af Mejlgade og Østbanetorvet. Det er et rygerværtshus med plads til mange gæster, og der er ofte gang i den. Harmonien har åbent alle ugens dage fra klokken 13.00. 

 

Drikkevarer

Det er et værtshus, og der langes mange flaskeøl som Ceres Top over baren. På fad er der altid tre forskellige øl, hvoraf den ene udskiftes. De faste er Tuborg og Classic, mens der skiftes på det sidste fad, som kan indeholde Blanc, Erdinger, påskeøl eller juleøl. Der er også drinks som gin og tonic, rom og cola, vodka og appelsinjuice, gin hass samt brandbil. Du kan også snuppe en kop kaffe samt irsk kaffe. I weekenderne, når de unge slår sig løs på baren, er shot populære. Er du mere til et glas vin, kan du få hvidvin, rose eller rødvin. 

 

Atmosfæren

Så snart du træder ind på Harmonien, møder du den store bar, der går igennem værtshuset. Der må ryges på hele Harmonien. Men der er en åben boks med god udsugning, hvor nogle rygere trækker sig hen for at skåne de øvrige gæster. Møblementet er de robuste, der ofte ses på værtshuse. 

 

Spil og konkurrence

Det store billardbord trækker mange gæster til, og af og til er der konkurrencer. Der er også dart, og ved bordene høres terningerne i raflebægrene, når der spilles om drikkevarer eller æren. Ved indgangen står tre spillemaskiner, som der også er gang i. Er der sportskampe, har Harmonien to større skærme, hvorpå kampene vises. Livemusik finder også vej til Harmonien indimellem.

 

Prisniveau

Det er billigt at få noget at drikke på Harmonien. En flaskeøl som Ceres Top koster 25 kr., drinks koster 40 kr. for en enkelt, mens en dobbelt koster 60 kr. Shots koster 100 kr. for 5 stk., og 150 kr. er prisen for 10 shots. Jägerbombs står til 30 kr. stk., mens White Russian og Bloody Mary koster 60 kr.. Skal der flere flaskeøl til, er et klippekort værd at købe.

 

LÆS OGSÅ:

Café Guldhornene i Klostergade

Cirkuskroen på Skovvejen

 

Senest opdateret: 15/03/2024 10:03