Hartmeier

Hovedgaden 72, 8220 Brabrand 86 26 02 32

Hartmeier er en lidt overset oase i Brabrand, som på mange måder skiller sig ud. For det første er de et selvstændigt bageri og ikke med i de store industribagerkæder. For det andet laver de virkelig godt brød. For det tredje har de en erfaren og helt forrygende god betjening, og for det fjerde så holder de et prisniveau, som er sympatisk. Bageriet ejes og drives af Charlotte og Lars Hartmeier. Hartmeier ligger i det gamle Brabrand ved søen, og ikke ved og i City Vest. 

 

Sandwich og smørrebrød

Hos Hartmeier er der også frokost. Det er i form af forskellige sandwich og smørrebrød eller rettere store håndmadder. De koster 15 kr. stykket og fire stykker for 55 kr.. Der er altid lidt forskelligt at vælge imellem. Hvis nu det eller de stykker, man har drømt om, ikke er der, så smører de dem, mens man venter. Sandwich laves med flere forskellige slags brød, og her er der enhedspris på 46 kr. stykket. 

 

Brød, kaffe og kager hos Hartmeier

Nu er Hartmeier jo et bageri. Dog et moderne et af slagsen. Her er udvalget stort, og alt er hjemmebagt og hjemmelavet. Brødet er både moderne surdejsbrød og de mere klassiske og gammeldags brød og kager. Generelt er niveauet højt, og der er noget for enhver smag. Udvalget af kager er også pænt stort.

 

Hjemmelavet, varm leverpostej og valgfrit brød til 46 kr., er uden tvivl et stort hit her. Vi tør ikke spå om, hvor mange af de sæt, der bliver solgt på en god uge. Antallet er helt sikkert i størrelse stor. 

 

En oprigtig betjening

Der er ingen tvivl om, at man er velkommen, når man træder ind hos Hartmeier. Det er en betjening af den slags, man bliver glad i låget af. De er altid meget venlige og snakkesalige, men alligevel får de noget fra hånden. Udover det, så har de fuldstændig styr på, hvad der er i deres brød og kager.

 

Prisniveau

Det er sympatisk og kan til enhver tid måle sig med de mange supermarkeder, især når vi taler om håndværk og kvalitet. Begge dele er i højsædet hos Hartmeier. De hjemmebagte boller koster eksempelvis 10 kr. stykket, mens et dansk rundstykke koster 8 kr.. 

 

Senest opdateret: 27/06/2022 09:06