Joe & The Juice – Strøget

Ryesgade 29, 8000 Aarhus C

Joe & The Juice er stedet med friskpressede juicer, shakes og sandwich. I Aarhus er der flere afdelinger, hvoraf den ene ligger i Ryesgade på Strøget. Hver dag kommer der et stort antal handlende forbi på Strøget, og flere dropper ind efter en frisk juice eller lidt mad at tage med på vejen eller nyder det i caféen. Navnet fortæller, hvad der er fokus på, og det er naturligvis juice. 

 

Maden

Overkategorierne for maden hos Joe & The Juice hedder Bundles, sandwiches, omelet og rye breads samt snacks and treats. Bundles er morgenmaden, hvor du fx vælger en bowl, sandwich eller shot samt en juice. De syv sandwiches kommer i Joe´s classic brød og har alle tomat og vegan pesto i. Derudover vælger du så, om den skal være med kylling, tun, kalkun, serrano eller den veganske med avocado.

Er du mere til omelet, er der en enkelt nemlig Joe´s omelet bestående af smør, æg, persille, rugbrød, salt, spinat og ost.

 

I det søde hjørne

Skal der lidt til kaffen eller juicen, er der flere muligheder. Muffins, banana bread, power shake ball eller Joe´s raw bites. 

 

Drikkevarer

Juicerne hos Joe & The Juice er velsmagende. Udvalget er stort og det samme med variationen. Der er også shakes eller deres Signatures. Ingen café uden kaffe. Og sådan er det også hos Joe & The Juice. Her er fx latte, cortado, flat white, cappuccino og espresso. 

 

Atmosfæren

Beliggenheden på Strøget er god. Særligt hvis du gerne vil se på mennesker. De store vinduer sørger for udsigt og godt lys. Hos Joe & The Juice er der ofte gang i den med mange mennesker og god stemning. I de varmere måneder er det også muligt at tage plads udenfor caféen.

 

Prisniveau

Det er ikke helt billigt hos Joe & The Juice. 59 kr. for en sandwich er ikke dyrt, men sandwichene her er ikke de største. En breakfast bowl koster 60 kr., og skal den være med juice, ryger det op i 120 kr.. En friskpresset juice betaler du 54 kr.. Det samme gælder shakes. 

Tjek vores guide til barer i Aarhus her:

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09