Bodega Kurts mor

Fredens torv 7, 8000 Aarhus C 86 18 18 48

Hos Bodega Kurts mor på Fredens Torv er der liv og glade dage. Det nuværende udseende stammer tilbage fra 1996, hvor Betty Jensen overtog værtshuset. Inden da eksisterende værtshuset også og hed Kahytten. Navnet stammer fra ejerens søn, der selvfølgelig hedder Kurt. Hos Bodega Kurts mor er der plads til alle, og en del stamgæster holder til på værtshuset. Når weekenden nærmer sig, er det gerne de unge, der kommer til, men der er folk i alle aldre. Bodegaen har åbent tirsdag til lørdag, og her må ryges. 

 

Drikkevarer

Vi er i Aarhus, og her sælges mange håndbajere af mærket Ceres Top. Sådan er det også hos Bodega Kurts mor. Der er dog også andre valgmuligheder, ligesom der er fadøl. Skal glasset fyldes med spiritus, er der forskellige drinks med rom, vodka og gin, der blandes med sodavand. Er du til en whisky eller shots, kan Kurts mor også hjælpe med det. 10 shots langes tit over baren, når festen går løs. 

 

Atmosfæren

Det er den store bar, der fanger øjet, så snart du træder ind. Barstolene er behagelige med ryglæn og drejefunktion. Ellers er møblementet robuste stole, sofaer og borde. Ud af højtalerne høres ofte dansk musik, som gæsterne livligt synger med på og danser til. Der er ofte feststemning og gang i den hos Kurts mor. Her kommer man ikke bare for at sidde sammen med vennerne. Man bliver en del af hele festen og kan regne med samtaler med nabobordet eller i baren. 

 

Pladser i solen

Kommunen sørger i sommermånederne for at lave et grønt område ude på Fredens Torv. Bodega Kurts mor opstiller borde og stole, hvor man kan tage plads og nyde en kold drink og vejret. Bartenderne er med på den gode stemning og er smilende bag baren.

 

Prisniveau

Der er billige fadøl hos Bodega Kurts mor. De står til 30 kr.. Forskellige tilbud er altid at finde i baren. De skifter løbende. I skrivende stund kan man fx. købe en Ceres Top tirsdag til torsdag for 15 kr. eller om fredagen fra kl. 12 til 17 give 10 kr. for flaskeøllen. 

 

LÆS OGSÅ:

Er du sulten så tjek Onkel Madglad i Skolegade her

Kupé – en natklub af de mere festlige

 

Senest opdateret: 08/02/2023 09:02