Onkel Madglad

Skolegade 30, 8000 Aarhus C 42 22 82 57

Onkel Madglad er navnet på et pizzeria og burgerbar i Skolegade. Her kommer mange forbi i løbet af dagen for at få stillet den hurtige sult, inden de skal i byen eller gør et stop, mens de er i byen. Med åbningstider til klokken 05 fredag og lørdag er der ingen tvivl om, at det er i nattetimerne, der er mest gang i Onkel Madglad. Det er fastfood, der serveres, og der er åbent alle ugens dage. Det er muligt at spise maden indenfor, men de fleste tager maden med som takeaway. 

 

Maden

Burgere, pizza og grillretter er udvalget hos Onkel Madglad. Og udvalget er stort. Der er 26 pizzaer at vælge mellem i almindelig størrelse. Alle pizzaer laves med tomatsauce, ost og oregano, derfra skiller de sig ud. Der er også slicer med skinke, Margherita eller pepperoni. Familiepizza til tre eller fem personer kan også købes. 

 

Burgere

Der er 11 burgere, hvoraf de fleste er med bøf og enten bacon eller ost. Men der er også kyllingeburger med crunchy kylling eller ribbensburger med ribbensteg, rødkål, agurkesalat og bacon eller fiskeburger. Deres særlige Onkel burger med 2 bøffer, ost, crunchy kylling, kebab, bacon, pommes frites og dressing er noget af en krabat. 
 

 

Grillretter

Kebab- og pølsemix er et hit. Men der er også pita, rullekebab, ½ grillkylling med pommes, fiskefilet med fritter samt nuggets.

 

Drikkevarer

Hos Onkel Madglad er der både kolde og varme drikke. Diverse sodavand som Coca Cola, Pepsi, Fanta og Sprite samt vand og Cocio. Der er også et meget lille udvalg af øl og vin.

 

Senest opdateret: 29/11/2022 05:11