LAVA

Åboulevarden 22, 8000 Aarhus C 25 53 30 31

Hos LAVA får du café, restaurant og bar i et og samme lokale. Det bedste fra en restaurant, det bedste fra en klassisk café og det bedste fra en velassorteret bar. Vi er ved åen i Aarhus med udsigt til det pulserende liv. Endda i solsiden.  

 

Maden

Menukortet på LAVA er i den klassiske genre og med et udvalg er caféretter, såsom caféburger, clubsandwich, cæsar salat, pasta, nachos og ikke mindst Aarhusklassikeren, Vikingegryden. 

 

Hverdagene starter med en morgenmadstallerken med græsk yoghurt, kogt æg, pølse, frisk frugt, nutella, ost, marmelade og Lavas friskbagte brød. De tre forskellige slags brunch, hvoraf den ene er vegetarisk. De er brunch alle ugens dage. 

 

Prisniveau

Priserne er generelt meget sympatiske på LAVA. Morgenmadstallerkenen til 42 kr. er et tilløbsstykke, og er blandt de bedste til prisen i Aarhus. LAVA har altid tilbud på cocktail, hvor man får 2 stykker men betaler kun for en. For eksempel koster en Gin Hass 80 kr., men hvis du køber to, så er prisen kun 40 kr. stykket. En fund ved åen i Aarhus.

 

Stemningen

Lava er indrettet med cafeborde, sofaer, stemningskabende lys, dekorative spejle og en indbydende bar, hvor du kan nyde en drink før eller efter middagen. Stemningen er hyggelig og med en afslappende atmosfære. Gennem det store vinduesparti ud mod åen kan du følge med i byens liv. Du bliver altid mødt med et smil, og når vejret er til det, er der udendørs servering, hvor du kan mærke den unikke å-stemning. Der er markiser, så du kan godt sidde ud, selvom du ikke ønsker direkte sol.

 

Vin/drikke

Baren hos LAVA har et bredt udvalg af drinks, cocktails, vin og øl. I det alsidige vinkort finder du vine fra flere dele af verdenen, og restauranten byder blandt andet på en autentisk, spansk vinmenu. LAVA har også et stort udvalg af god spiritus. Vel at mærke af høj kvalitet, både når det gælder gin, rom, vodka og whisky. Så drinkskortet med sjusser og cocktails er værd at gå ombord i.

 

Senest opdateret: 07/09/2022 10:09