Lisager Delikatesse

Rolighedsvej 34 , 8240 Risskov 86 17 07 17

Lisager Delikatesse er takeaway og catering med høj kvalitet beliggende på Rolighedsvej i Risskov. Her laver de større og mindre retter til frokost og aften, ligesom de laver mad til selskaber ud af huset. Her føler man sig velkommen, og personalet tænker meget på kundernes behov og ønsker. 

 

Lis Høg og René Isager Andersen er folkene bag Lisager Delikatesse. Førstnævnte er uddannet kok, mens sidstnævnte er uddannet tjener. De har begge stor erfaringen inden for restaurantbranchen og har visionen om, at det er samspillet mellem kunder og personale, der får tingene til at gå op i en højere enhed.

 

Maden hos Lisager 

Kommer du forbi Lisager Delikatesse til frokost, er de hurtige til at lave en kold eller varm frokost. Det kan være en frisklavet sandwich eller salat. Der er også frokosttallerkener eller en større anretning. Til aften er der dagens retter, hvoraf den ene ret skifter hver dag, mens der er et menukort med faste forretter og hovedretter. Her er fx kylling marineret med citron og rosmarin, burger med paneret kylling, coleslaw og estragonmayo eller grillet ribeye steak. Der er også månedens menu, surprisebuffeten og en picnicmenu. 

 

Årstiderne

Hedder kategorien hvori der ligger menuer til efterår, vinter, påske, nytårsaften, juleaften, mortensaften og Sankt Hans. Skal du holde selskab, står Lisager Delikatesse klar med maden. Det er uanset, om det er konfirmation, fødselsdag eller begravelse. Udvalget af menuer er stort, så der er noget for enhver smag. 

 

Atmosfæren

Det er behageligt hos Lisager Delikatesse. De er professionelle i alt hvad de laver og har styr på tingene. Kunderne kan trygt bestille mad til selskaber og være sikker på, at det spiller. Det er også grunden til, at Lisager har været der i så mange år, og opbygget et stor fast kundekreds.

 

Prisniveau

Det er god og veltilberedt mad, de har hos Lisager Delikatesse. Prislejet er yderst fair, og du får meget for pengene. Husk på alt er hjemmelavet. Du kan geare menuen op og ned, som du vil, så der evt. kommer tre forretter frem for to og det samme med hovedretterne. Kommer du efter en sandwich eller salat til frokost er prisen henholdsvis 60 kr. og 85 kr..

 

Senest opdateret: 13/11/2023 10:11