Slip for bøvlet: Din guide til mad ud af huset i Aarhus

 

I Aarhus og omegn er der en del seriøse spillere, som laver mad ud af huset. I forhold til hvor mange indbyggere der er i storaarhus, så er der dog relativt få, som professionelt gør sig i catering. Vi har samlet alle dem, som med sikkerhed laver mad ud af huset i Aarhus. Tjek vores guide nedenfor. 

 

Slip for en dag, eller mere, i køkkenet

En af de gode ting ved mad ud af huset er, at man kan være værtinde eller vært, når man har gæster. Vi ser alt for ofte, man bruger mere tid på maden og i køkkenet end på sine gæster, hvilket nok ikke var meningen? I Aarhus laver spisestederne mad ud af huset helt ned til ganske få personer. Mellem fire og 10 personer er på ingen måde unormalt, selvom prisen pr. person bliver dyrere, jo færre man er. Kokkene, som laver maden ud af huset, er ofte ret skarpe på, hvordan deres koncepter fungerer. Det giver ro i maven. En stor del af dem, som laver catering i Aarhus, driver restaurant, café eller andet spisested ved siden af. 

 

Mad ud af huset

Nu er vi i Jylland, og en stor del siger catering, men der er mindst lige så mange, som siger mad ud af huset. Det betyder det samme. Idéen er, at man får leveret maden, og man i øvrigt ikke skal foretage sig noget med maden. Det er cateringfirmaets ansatte, som typisk står for opgaven med at anrette maden, men mindre andet er aftalt. De laver selvsagt maden, og nogle af cateringfirmaerne sørger også for serveringen. Generelt kan rigtig meget lade sig gøre, når vi taler om mad ud af huset. Der er standardpakker, men det er det individuelle, som kendetegner branchen i Aarhus.

Udvalget af mad ud af huset er bredt

Her er nogle bud på hvilken type mad, som rører sig inden for mad ud af huset i Aarhus for tiden; buffet af flere afskygninger, grillmad, brunch, smørrebrød, italiensk, græsk, gourmet, fine dining, kagebord, dansk mormormad, finger food, mexicansk, fiskebord, vegetar-anretninger og selvfølgelig en 3 eller 4-retters menu. 

Senest opdateret: 08/10/2023 06:10