McDonald’s – Telefontorvet

Telefontorvet 10  , 8000 Aarhus C 86 13 99 66

En af de mest kendte fastfoodkæder i verden er McDonald’s. Den første McDonald’s startede i USA i 1940 af Richard og Maurice McDonald og siden da, har fastfoodkæden udvidet i stor stil, og alle nikker genkendende til det gule M, der skyder op i over 100 lande. I dag er der omkring 90 McDonald’s i Danmark. En af dem ligger på Telefontorvet i Aarhus. 

 

Maden

Burgere har altid været udgangspunktet hos McDonald’s. De kommer med dertilhørende fritter og sodavand. I dag er menukortet udvidet til også at indeholde nuggets og desserter, og for at skabe mere sundhed for fastfoodkæden lancerede de også salater. 

 

Burgere med okse, kylling og fisk

Udvalget er stort, og der sker jævnligt fornyelser. Om du er til oksekød, kylling eller fisk, så er der flere varianter. Nogle af de klassiske burgere er cheeseburger, hamburger, Big Mac, Big Tasty Bacon, McFeast og Quarter Pounder. Fritter og sodavand kan købes med som menu. 

 

Alt det andet

Ud over burgere kan du sætte tænderne i nuggets, salater, Chili Cheese Tops og de kendte tynde pommes frites samt dips. Til at slutte menuen har McDonald´s deres Sundae is i flere varianter. Der er også tænkt på vegetarerne, der bl.a. kan vælge en burger med krydret quinoa-peberfrugt-bøf, smelteost med emmentaler, bataviasalat, frisk tomat, hvidløg og mayo i en briochebolle. 

 

Happy Meal

Til børnene har McDonald’s lavet Happy Meal. De er med en lille burger, frugt, drikkevarer, tilbehør og legetøj. 

 

Drikkevarer

De klassiske sodavand som Fanta Orange, Coca Cola og Sprite følger med en menu. Af andre muligheder er der milkshakes, frappe, smoothies, juicer samt vand. Kaffe og te er der også.  

 

Atmosfæren

Afdelingen på Telefontorvet er stor. Der er selvbetjening ved automaterne, og derefter venter man på maden omkring disken. Der er mange siddepladser både ved de store vinduer ud mod Telefontorvet og Frederiksgade samt rundt omkring i lokalet. 

 

Senest opdateret: 29/09/2022 03:09