Pica Pica
Åbningstider
- Lukket •Åbent 16:00 - 02:00
- Lørdag• 16:00 - 02:00
- Søndag• Lukket
- Mandag• Lukket
- Tirsdag• 16:00 - 00:00
- Onsdag• 16:00 - 00:00
- Torsdag• 16:00 - 00:00
Afslappet og groovy tapas- og vinbar med mad og vine af fin kvalitet, egen import, indrettet med store vintønder, massive plankeborde og udeservering ved den nordlige side af åen. Det er Pica Pica. Navnet kan oversættes til “haps” eller “lige til at nippe til”, og sådan serverer man gerne maden her; udvalgte delikatesser fra det sydlige Europa, serveret som delemad. Folkene bag vinbodegaen har en forkærlighed for Spanien og især det nordligt beliggende Catalonien.
Delemad
Pica Pica har fokus på klassisk delemad, som man spiser på en sen aften i det nordlige Spanien. Bestil det store udtræk af tapas, hvor man serverer oste, skinker, pølser og det delikate sortfods-svinekød.
Ukompliceret vin med historier
Pica Pica har et stort vinsortiment fra Spanien, Frankrig og Østrig. Vinen er ingen videnskab, men ofte ukompliceret, sjov og koblet sammen med en oplevelse eller historie. På vinbaren overfalder de dig ikke med vin-slang og kompliceret ønologi. Men du får helt sikkert en sjov historie om mødet med vinbonden eller winemakeren med på vejen, imens du får et godt glas vin indenbords.
Prisniveau
Det er spanske tapaspriser, vi har med at gøre. En aftentallerken med charcuterie, ost, tapanader, lidt grønt og surdejsbrød koster 145 kr.. Vin er der meget af. Og et glas koster fra 50 kr. og op. Reglen er, at man smager vinen, inden man bestemmer sig. Falder vinen ikke i gæstens smag, finder tjeneren noget andet.
Stemningen
Vinbodegaen er har en sjov, uformel og afslappet holdning til vin og tapas. Menuen er skrevet med kridt på en tavle på væggen, og stemningen er intim og uformel. Møblementet skaber stemning. Sid ved højborde, vintønder eller i sofaen. Man kommer for at nyde lidt god vin og dertil tapas, som folkene bag selv importerer. Musikken er jazzet og lav, men lækker, og stedet oser af overskud og afslapning.
LÆS OGSÅ: