San Mario Pizzaria

Max Müllers Gade 2.b , 8000 Aarhus C 86 12 14 16

San Mario Pizzaria ligger på hjørnet af Max Müllers Gade og Trepkasgade på Frederiksbjerg. Det er et takeawaysted, som igennem mange år har langet pizzaer over disken. Menukortet er en blandet landhandel, med tankevækkende mange retter på. 

Tjek de spisesteder som har onlinebooking her:

 

Maden

Det er ikke “kun” pizzaer, de byder på hos San Mario Pizzaria. Menukortet er stort og har også burger, pita, ruller, pastaretter, grillretter, salater og desserter. En blandet landhandel kan man vist roligt sige. 

 

Pizzaerne serveres med tomatsauce, ost og oregano. 30 er der at vælge mellem, hvoraf den ene er Lav din egen pizza. Første valg er hvilken størrelse samt bund, du ønsker. Der er de almindelige, dem med ostekant, de tykkere Deep Pan, den glutenfri og så er der familiepizza eller mega. Det er generelt pizzaer med forholdsvis meget brød og fyld. De mexicanske udgaver er alle med taco. Til vegetarerne er der også et par muligheder. Bl.a. en med svampe, løg, rød peber, ananas, artiskokker og majs. Udvalget er meget stort, men det er åbenbart det som sælger hos San Mario Pizzaria.

 

Ruller, pita og burgere

Alle tre kan fås som menu med fritter og sodavand. Pitaer og rullerne er alle med hjemmebagt brød, salat og dressing. Dertil vælger du om det skal være med kebab, kylling eller falafel. Burgere er der otte forskellige af. De er med 175 gram friskhakket, grillet oksekød, salat, frisk tomat og burgerdressing.

Derudover er der grillet kylling, pølsemix, græsk bøf, hot wings, salater og pastaretter. Ja, der er noget at vælge mellem. 

 

Drikkevarer

Køleskabet er fyldt op med Fanta, Faxe Kondi, Coca Cola, Zero, vand og Cocio. 

 

LÆS OGSÅ:

Guiden til restauranter i Aarhus

Lis Pizza i Lisbjerg

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04