Søren Bruun

Sankt Pauls Kirkeplads 2, 8000 Aarhus C +45 86 12 15 13

Søren Bruun er er en institution i Aarhus beliggende på hjørnet af Sankt Pauls Kirkeplads og Sankt Pauls Gade. Susanne Mortensen og Kenni Andersen driver stedet sammen, og de har skabt et værtshus, hvor gæsterne kommer igen og igen. Det brune værtshus er kendt for at være et af stederne, hvor AGF-fans hænger ud. Her er plads til alle, og du kommer hurtigt i snak ved bordene eller i baren. Søren Bruun er et rygerværtshus. 

 

Drikkevarer

De fleste kommer forbi Søren Bruun for at stille tørsten med en håndbajer eller en fadøl. Der er flere slags at vælge mellem som Ceres, Royal og Thor. Der er også kander, hvilket skærer lidt af prisen. Skal der noget skarpere på bordet, står bartenderne klar med små skarpe og shots. Der er også whisky, rom, vodka og gin. 

 

Atmosfæren

Søren Bruun har en særlig stemning. I døren bliver du modtaget af tre AGF-trøjer. Andersen, Tøfting og Pingel står der på dem. Levende legender fra AGF´s storhedstid. I baren sidder stamgæsterne. Her bliver talt om løst og fast. Men en ting, der er sikkert, er, at talen på et tidspunkt falder på AGF. Møblerne er i mørk mahogni, og i baren er der barstole, som der ofte er rift om. I godt vejr kan du tage plads ved et af de to små borde udenfor.

 

Fodbold på storskærmene, selvfølgelig

På værtshuset er der ofte gang i den ved bordene, hvor der rafles med terninger, skåles og snakkes. Stedets mange storskærme viser fodboldkampe, og hvis du har lyst til at konkurrere, kan du spille dart. Musikken er ofte i den poppede genre, og der synges gerne med. Betjeningen, der er imødekommende og gerne samtaler med gæsterne, er åbne for musikforslag, og det står dig frit for, hvis du vil danse. 

 

LÆS OGSÅ:

Her finder du alle de barer, som har J-dag i Aarhus

Hjorten på Vesterbro Torv

Senest opdateret: 04/02/2023 11:02