Onkel Madglad

Skolegade 30, 8000 Aarhus C 42 22 82 57

Onkel Madglad er navnet på et pizzeria og burgerbar i Skolegade. Her kommer mange forbi i løbet af dagen for at få stillet den hurtige sult, inden de skal i byen eller gør et stop, mens de er i byen. Med åbningstider til klokken 05 fredag og lørdag er der ingen tvivl om, at det er i nattetimerne, der er mest gang i Onkel Madglad. Det er fastfood, der serveres, og der er åbent alle ugens dage. Det er muligt at spise maden indenfor, men de fleste tager maden med som takeaway. 

 

Maden

Burgere, pizza og grillretter er udvalget hos Onkel Madglad. Og udvalget er stort. Der er 26 pizzaer at vælge mellem i almindelig størrelse. Alle pizzaer laves med tomatsauce, ost og oregano, derfra skiller de sig ud. Der er også slicer med skinke, Margherita eller pepperoni. Familiepizza til tre eller fem personer kan også købes. 

 

Burgere

Der er 11 burgere, hvoraf de fleste er med bøf og enten bacon eller ost. Men der er også kyllingeburger med crunchy kylling eller ribbensburger med ribbensteg, rødkål, agurkesalat og bacon eller fiskeburger. Deres særlige Onkel burger med 2 bøffer, ost, crunchy kylling, kebab, bacon, pommes frites og dressing er noget af en krabat. 

 

Grillretter

Kebab- og pølsemix er et hit. Men der er også pita, rullekebab, ½ grillkylling med pommes, fiskefilet med fritter samt nuggets.

 

Drikkevarer

Hos Onkel Madglad er der både kolde og varme drikke. Diverse sodavand som Coca Cola, Pepsi, Fanta og Sprite samt vand og Cocio. Der er også et meget lille udvalg af øl og vin.

 

Atmosfæren

De fleste kommer efter en hurtig pizza eller burger. Der er rå vægge, sofaer, stole og borde. Du kan også tage plads ved højbordet ved vinduet. Skolegade er en livlig gade, og det er altid dejligt at sidde udenfor at spise. Hos Onkel Madglad har de opstillet borde og stole, som kan benyttes, når vejret er til det. 

 

Prisniveau

Det er moderate priser hos Onkel Madglad. Den billigste pizza er med tomat og ost og står til 69 kr., mens dyreste er Bestem selv pizza med max. 4 toppings til 87 kr.. Burgerne koster mellem 50 og 95 kr., og grillretterne går fra 45 til 69 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Hasle Kebab House

 

Senest opdateret: 20/02/2023 11:02