Mandagsåbent: Her er de aarhusianske spisesteder, som holder åbent på en mandag

 

 

Mandag er en af de store holde-lukket-dage for de aarhusianske restauranter og caféer. Det er vel fair nok! Kokke og tjenere skal have fri engang imellem, men det er træls, når man har sat næsen op efter en brunch, frokost eller middag, og spisestedet er lukket. Men mandag er en sløv dag i restaurationsbranchen. Weekenden er lige sluttet, og hverdagen er i gang igen. De fleste er ved at komme sig ovenpå weekendens arrangementer og tømmermænd, og planlægningen af næste uge og weekend sættes så småt i gang. 

 

Google er ikke opdateret

Skal man ud at spise en mandag, så finder man mobilen eller computeren frem og googler. Desværre bliver man ofte skuffet, da Google ikke er opdateret – langt fra og har forældede informationer. Det er restauranterne selv som skal opdatere i Google og det glemmer mange af dem. Restaurantens dør er dermed lukket, når man kommer frem. Desuden er det de spisesteder, der betaler mest til Google, der ligger øverst og ikke nødvendigvis dem, du søger. 

 

Opdateret guide

På Spiseguiden Aarhus har vi lavet en oversigt over spisesteder i Aarhus og omegn, der har åbent om mandagen. Og den er opdateret! I guiden kan du samtidig få et overblik over, hvilken type mad og drikke spisestedet har, priser, åbningstider og atmosfæren. Det er tilsat billeder, som vi selv har taget, hvilket giver et godt billede af, om det er et sted, du har lyst til. 

 

Hvem har åbent om mandagen?

Vi holder øje med mandagsåbne caféer, restauranter, kaffebarer, barer og takeaways. Her kan nævnes Mefisto Restaurant og Gårdhave 20, Uncle´s, ÅBEN, Baggården22, Basso, A+ Siam Sushi, Restaurant Anker, MASH, Restaurant KöD, Den Lille Kro, Teater Bodega, SPRÖD, La Cabra, Slap Af, Ild pizza, Atelier 33 og heldigvis mange flere. Vi dækker hele Aarhus Kommune.

 

Se udvalget herunder:  

Senest opdateret: 28/02/2024 02:02