Café Vestergade 42

Vestergade 42 , 8000 Aarhus C 86 18 01 06

På hjørnet af Vestergade og Grønnegade ligger Café Vestergade 42. En klassisk café, der gennem mange år har skabt god stemning i gaden både inde og ude. Her finder du enkle retter, der kan spises ved de små borde i caféen. 

 

Maden

Der er altid dagens ret, som kan være alt fra risotto med rejer, stegt laksefilet med fennikel og porre, nordafrikansk couscous, grøntsager serveret med marineret kylling og merguez (krydret pølse), stegt torsk med let friterede blomkål, grøntsags julienne, citronsauce ellers rispilaf med kyllingebryst og svampesovs.

 

Ellers er der bl.a. Croque Madame med salat, Croque Monsieur med salat, tapas til to, charcuterie, ugens suppe med brød eller ostebræt. 

 

Vin/drikke

Der er ikke så meget overraskende omkring drikkevarerne. På Café Vestergade 42 finder du de traditionelle drikke som fadøl, flaskeøl, vin, bobler og drinks. Der er også et udvalg af kaffe, sodavand og saft. 

 

Stemningen

Den store bar er omdrejningspunktet. Det er her, du henvender dig for at få et bord og for at bestille. Caféen er hyggelig. Meget klassisk med firkantede caféborde med fyrfadslys i krukker. Man sidder tæt, men det er en del af det. Her kommer alle typer af mennesker – unge som gamle. Nogle kommer forbi for at drikke en kop kaffe eller en øl, andre snupper et måltid mad, mens nogle bliver hængende til de sene aftentimer og giver den gas med øl, vin og drinks. 

 

Bordene udenfor på hver side af caféen er populære. Her kan man under de grønne markiser følge med i den livlige trafik på Vestergade og hilse på kendte og ukendte, der går forbi. Betjeningen er nede på jorden og nærværende. 

 

LÆS OGSÅ:

Restaurant Amalfi i Vestergade

 

Senest opdateret: 05/03/2024 09:03