Emmerys – Guldsmedgade

Guldsmedgade 24, 8000 Aarhus C 86 13 04 00

Centralt beliggende i Aarhus, på hjørnet af Guldsmedgade og Klostergade, ligger et 100% økologisk bageri, café og kaffehus ved navnet Emmerys. Med 31 butikker i Danmark har de styr på surdejsbrød, wienerbrød og søde kager, sandwiches og kvalitetskaffe. Emmerys vil gerne skabe den perfekte kombination af økologi, kvalitet og den gode smag, og her kan du få stillet din sult og tørst hele dagen.

 

Maden

Det er mest af alt en bager med en stor café, og dermed er der et stort udvalg af brød og kager. Menukortet er overskueligt, og den gode start på dagen får du med morgenmaden på Emmerys. Her kan du vælge mellem skyr med økologisk rabarberkompot og granola eller en chiagrød på økologisk rismælk med havtornkompot. Der er også en morgentallerken med skyr, æg, ost og brød, et smurt stykke eller en økologisk croissant med skinke og ost.

 

Frokost

Vælg mellem frisklavede sandwich som rugbrødssandwich med laks, tun, eller fennikelpølse, eller snup en foccacia med skinke og ost eller fennikelpølse. Der er også en vegansk sandwich med avocado, hummus, syltede rødløg og spinat. 

 

Drikkevarer

Emmerys er et økologisk kaffehus med stor fokus på den samlede smagsoplevelse. Kaffen er brygget på 100% økologiske vaskede arabicabønner, der kommer direkte fra risteriet. Udvalget er stort med cappuccino, espresso og filterkaffe. Af kolde drikke er der flere iskaffer, iste, koldpresset juicer og ingefærshot. Derudover Fatdane og Macarn sodavand samt saft og lemonade. 

 

Senest opdateret: 27/06/2022 09:06