Hos Anton

Vestergade 69, 8000 Aarhus C 86 13 02 14

Hos Anton er et brunt værtshus beliggende i Vestergade. Her har det ligget i mange år og stamkunder i flere aldersgrupper holder til på værtshuset. Der er omkring 30 siddepladser fordelt rundt i lokalet, hvor du kan sidde lidt for dig selv med dit selskab eller komme hinanden ved i baren, hvor der også er pladser. Der må ryges på værtshuset, og døren ud står gerne åben, hvis vejret er til det.

 

Drikkevarer

I køleboksene holdes øllene kolde. Der er Ceres Top, Carlsberg, Tuborg, Thor, Den gyldne dame og Odense pilsner. På hylderne bag baren står diverse spiritusflasker. Her er noget for enhver smag som vodka, rom og gin. Der er også diverse shots som Fisk, Chartreuse, Tequila, Gammel Dansk, Fernet Branca og snaps. Du kan selvfølgelig også snuppe en sodavand. 

 

Atmosfæren

Den store bar er omdrejningspunktet. Her tager en del plads og får en snak med bartenderen eller de øvrige gæster i baren. Aktiviteter på Hos Anton er der mange af. To spillemaskiner står for enden af baren, og skal der konkurreres med vennerne, kan du “slå søm i”. Desuden er de mest brugte værtshusspil som backgammon, dart, kort, terninger samt brætspil også at finde på værtshuset. Musikken kommer fra jukeboxen, og er der en sportskamp i tv, er dette tændt. Fra vinduerne ud mod Vestergade kommer et let lys, og ellers er baren i mørke farver. 

 

Skal du holde fest, er der et mindre selskabslokale i forbindelse med værtshuset, som kan lejes.

 

Prisniveau 

Hos Anton er der billige drikkevarer. En flaskeøl som Odense pilsner eller Classic koster 20 kr., flere drinks som gin hass står til 40 kr., og du kan også købe et klippekort til øl for 180 kr.. Det er priser, de fleste kan overkomme. Der er altid forskellige tilbud Hos Anton. De varierer, så du må forbi baren for at finde dem.

 

LÆS OGSÅ:

Die BierBar på Åboulevarden

Guide til Godsbanen: Få et overblik over spisestederne og barerne

 

Senest opdateret: 09/05/2023 05:05