Jumbo Bakery & Eatery – Ankersgade

Ankersgade 12, 8000 Aarhus C 53 84 98 78

Hver morgen dufter det af nybagt brød og kager i lokalet hos Jumbo Bakery & Eatery i Ankersgade. Det er en café og frokost. Benjamin Birk og Josephine Svane er folkene bag Jumbo Bakery & Eatery i Ankersgade, der også har caféen og bageriet på Mindet 1, hvorfra brødet stadig bages. Hjertet banker for surdej og godt brød. Du kan tage plads inde eller ude, ligesom du kan få bagværk og kaffe to go. 

 

Maden 

Menukortet skifter med årstiderne, så der er altid noget nyt at finde. Hver dag maler de deres mel på stenmølle. Heraf de laver de deres karakteristiske surdejsbrød, boller, rugbrød, croissant og wienerbrød. Produkterne håndplukkes hos lokale forhandlere. Udvalget er ikke stort, men der er kvalitet over det. 

 

Hver uge kommer nye tiltag som madbrød med kartofler, citron og basilikum eller Gammel Knas og bacon blandet med urter i en sprød croissantdej, glaseret med sirup lavet med sort peber og æbleeddike. Jumbos croissanter er generelt en fryd for øjet og munden.

 

Morgenmad

Morgenmaden er tilgængelig hele dagen. Her er ud over brød og kager Chiagrød lavet på havremælk og skyr fra Thise Mejeri, syltede stikkelsbær, pistacienødder og mandler. Deres bagværk er forrygende, og kanalsnurren er et must, når du kommer forbi Jumbo. 

 

Drikkevarer

Kun en mand kan klare kaffen hos Jumbo, og det er Thomas Sigfred. Det er friskkværnet og udvalget er stort. Derudover er der hjemmelavet lemonade og brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri. 

 

Stemningen

Hos Jumbo finder du en uformel hygge, hvor stemningen og betjening er imødekommende og nede på jorden. De store vinduer skaber godt lys, og der er udsigt ud over togbanerne. Udenfor lige ved parkeringspladsen er opstillet borde, og skamler står stablet til fri afbenyttelse.  

 

Prisniveau

Hos Jumbo får du god kvalitet til prisen. Croissanter og kanelsnurre koster 25 kr., mens en hvedebolle med smør står til 27 kr.. En samlet brødpakke til 5 eller 10 personer koster 379 kr..

Senest opdateret: 29/09/2022 03:09