Mr. Mums i Højbjerg

Rosenvangs Allé 186 , 8270 Højbjerg 28 30 09 20

Hos Mr. Mums på Rosenvangs Allé i Højbjerg finder du god mad uden fine fornemmelser. I køkkenet står engagerede kokke og elever for hvem, det er lysten og faglig stolthed, der driver værket. Mathias Bendix Christensen og René Pedersen åbnede Mr. Mums i Højbjerg i 2009 og har sidenhen åbnet endnu en filial i Jægergårdsgade. Konceptet er enkelt. Man bestiller færdigretter til afhentning på et givet tidspunkt efter kl. 15 og varmer selv maden i ovnen.

 

Maden

Det er mad lavet fra bunden af friske, gode råvarer fyldt med grønt og urter. Kødet er fra danske avlere. Aftenretter, burger, tapas, sandwich, salater samt en 3-retters weekendmenu er der at vælge mellem. Bestiller du sandwich eller salat online, er fyldet fastlagt, mens du selv kan bestemme indholdet, hvis du kommer forbi og bestiller.

 

Aftenretter

Mr. Mums i Højbjerg står hver dag efter klokken 15 klar med aftenretterne. En hurtig løsning til aftensmaden. 15 minutter i ovnen, og maden er klar. Retterne kan være oksemørbrad, kylling, gris eller oksesteg. Alle med tilbehør. I weekenderne står de desuden klar med en 3-retters menu, hvor du selv vælger mellem flere muligheder af forret, hovedret og dessert. 

 

Byg-selv-burger

To burgere findes på menuen. Den ene er varm. Den anden er kold og bygges selv hjemme. De kommer begge med en fyldig durumbolle, hakkebøf med bacon, bløde løg og cheddarost. Der er også masser af grønt, og bollen er smurt med mayo og pestodressing. Vælger du Byg-selv-burgeren, skal bollen, hakkebøffen med bløde løg og cheddarost blot varmes i ovnen. Den kommer med kartofler og tilbehør. 

 

Tapas og salater

Du kan også vælge tapas bestående af forskellige pølser, oste, dyppelse og brød. Ellers er der syv forskellige salater og 10 sandwich, der alle har en base med grønt, hvortil du vælger kød eller fisk. Derudover har Mr. Mums mange muligheder for vegetarer og veganere. 

 

Drikkevarer

Udvalget er ikke stort, men der er noget for alle. Specialøl, nøje udvalgte vine samt sodavand, Cocio og Matilde kakao. 

 

Prisniveau

Du får noget for pengene. Ud over gode råvarer og velsmagende mad, så er det også store portioner til prisen. 50 kr. for en sandwich, 80 kr. for en burger og 90 kr. for en aftenret er helt fair. 

 

LÆS OGSÅ:

Se oversigten over takeaway her:

Julefrokost i Århus

Besøg Tabata Foodpoint for autentisk og hjemmelavet mad

 

Senest opdateret: 02/04/2024 07:04