Mr. Mums i Jægergårdsgade

Jægergårdsgade 12, 8000 Aarhus C 28 30 09 20

I Jægergårdsgade lyser Mr. Mums’ grønne logo op. Her serverer de fin mad uden fine fornemmelser. Det er Mathias Bendix Christensen og René Pedersen, der står bag Mr. Mums. I 2009 åbnede de den første afdeling på Rosenvangs Allé i Højbjerg. De to kokke hos Mr. Mums i Jægergårdsgade har respekten for råvarerne med sig fra deres arbejde på bl.a. Aarhus-restauranterne Malling & Schmidt og Nordisk Spisehus, Brøndums Hotel i Skagen og Gl. Løgten Strandkro. Lyst, engagement og faglig stolthed er det, der driver værket uden det bliver overdreven. 

 

Maden

Det er mad lavet fra bunden af ordentlige, friske råvarer med godt grønt, urter og kød fra danske avlere. Sandwich, salater, burger, aftenretter, tapas, weekendmenu og selskabsmenuer er, hvad Mr. Mums i Jægergårdsgade byder på. 

 

Sandwich

Alle sandwich er smurt med hjemmelavet mayo, fyldt med frisk salat, agurk, radiser, syltet rødløg, bagt tomat, valgfrit kød og dressing, toppet med friske urter og salt. Derudover kan der eksempelvis vælges kylling/bacon, krebsehaler eller trøffelsalami. Der er altid flere forskellige typer brød at vælge mellem. Både grove og lyse. 

 

Salat og burger

I disken stråler de friske grøntsager i alverdens farver. Her kan du mixe din salat med eller uden kød, pasta og perlebyg. Det er friske og sprøde råvarer, der skinner igennem. Burgerne kommer i to udgaver: Byg selv eller færdiglavet. Uanset hvad, kommer den i en durumbolle, med hakkebøf og bacon, bløde løg og cheddarost samt salat, syltede rødløg, agurk, bagte tomater og urter.

 

Aftenretterne er lige til at sætte i ovnen. Oksemørbrad, kylling, gris og oksesteg er der at vælge mellem. Alle serveres med ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager.

 

Velovervejede drikkevarer

På Mr. Mums har de et fint udvalg af forskellige øl og safter fra bl.a Ebeltoft Gårdbryggeri. De har også de typiske mainstreamdrikkevarer.

 

Stemning

Mr. Mums i Jægergårdsgade er et takeawaysted, men det er muligt at tage plads inde bagved i caféen, hvor man i lyse omgivelser kan spise sin mad. Er vejret til det, kan maden også nydes ved et af bordene udenfor.

 

Sund mad til fin pris

Du får noget for pengene her. Et sundt og mættende måltid til en god pris. En sandwich til mellem 50 og 65 kr. afhængig af, hvilket brød der vælges, og en salat til 60 til 70 kr. er gode priser for kvalitet og smag. 

 

LÆS OGSÅ:

Pita guide til Aarhus

Guiden til restauranter og andre spisesteder på Aarhus Ø

Meyers i Aarhus

Senest opdateret: 15/12/2022 01:12