Peder Wessel

Niels Juels Gade 49, 8200 Aarhus N 30 36 75 16

Et af de ældre værtshuse i Aarhus ligger på Trøjborgs pulsåre Tordenskjoldsgade eller på hjørnet af Niels Juels Gade og Tordenskjoldsgade. Peder Wessel er navnet, hvilket stammer fra Peder Wessel Tordenskiold, der var en søhelt i den dansk-norske flåde. Atmosfæren er hyggelig og hjemmevant, som faktisk er et must for ethvert brunt værtshus. 

 

Hæng i baren eller tag en bås

For mange stamgæster er det deres andet hjem, og de kommer dagligt forbi. Om aftenen strømmer de studerende til og sætter gang i festen. Uanset om du er til at sidde ugeneret og anonym i en hjørnebås eller hænge i baren, så er der masser af røverhistorie og god stemning at finde.

 

Drikkevarer

Øl på flaske og fad er det, der ryger mest over disken. På fad er der i skrivende stund 1664, Brooklyn, Tuborg, Grimbergen og Classic. Men de skifter løbende. Et Aarhus sæt er selvfølgelig også at finde, og hvis du får lyst til en gin og tonic, en anden drink eller shot, finder de friske bartendere ud af det.

 

Atmosfæren

Stemningen er i en klasse for sig. Det er den store bar, der er omdrejningspunktet og samlingsstedet. På Peder Wessel er der lige den stemning, du ønsker dig. Her er plads til alle, og hvis du har lyst, kommer du let i snak med andre. Der er pynt overalt hos Peder Wessel. Væggene er prydet af gamle billeder og sømands-genstande. Når vejret er til det, er der borde og stole udenfor, som ofte benyttes. Rygning er tilladt, så der kan være røgfyldt. 

 

Konkurrencestemning og arrangementer

Mange af gæsterne sidder ved bordene og rafler. Det går ikke stille for sig. Er der en fodboldlandskamp på tv, sørger Peder Wessel også for, at den bliver vist. Af og til er der livemusik på værtshuset, og fællessang kan forekomme. Vil du dyste i quiz med venner og værtshusgæster er det også en mulighed.  Peder Wessel har også en spareklub, så har du interesse deri, er det bare at spørge i baren.  

 

LÆS OGSÅ:

Hos Anders på Telefontorvet

Aarhus Snooker & Pool

Senest opdateret: 29/05/2023 12:05