Hos Anders

Frederiksgade 25, 8000 Aarhus C 86 13 04 79

Hos Anders, der er beliggende på Frederiksgade ved Telefontorvet, har vi med en original bodega og værtshus at gøre. Her kommer stamgæster – unge som gamle indenfor alle erhverv, for at nyde den gode stemning, de kolde øl eller et af de utallige musikarrangementer. Der er åbent hver dag. 

 

Drikkevarer

Øludvalget er stort. Særligt specialøl er der et godt udvalg af. Hos Anders sætter de en ære i at finde og løbende forny de specialøl, som gør besøget endnu sjovere. Her er øl som Ale nr. 16, der er en mørk overgæret guldøl, og som i 1997 blev kåret til Danmarks bedste øl. Så er der Old Gambrinus Dark, der er brygget med lagermalt og selvfølgelig også fadøllene af mærkerne Ceres eller Royal Classic, der serveres i 0,5 l.. Af flaskeøl er der Ceres Top, Thor Classic, Hof, Tuborg flaskeøl, Høker, Royal Økologisk og Royal alkoholfri. Er du mere til drinks, klarer Hos Anders de velkendte drinks med vodka, rom og gin. Der er også shots og sodavand.

 

Atmosfæren

Stemningen er uformel og hyggelig. Nogle tager plads i sofaerne andre rundt omkring bordene eller i baren. Hos Anders taler man med hinanden og kommer hinanden ved. Til sportsarrangementer vises kampene på skærme, og så fylder livemusikken meget her. På Telefontorvet er der borde og stole, som flittigt benyttes, når vejret er til det. 

 

Livemusik

I løbet af året er der mange musikarrangementer. Der er ofte fulde huse, når der er livemusik. Musikgenrerne varierer, og her er alt fra Country, Blues, Rock og funky Jazz. Hos Anders er altid med, når der er jazzfestival og Aarhus Festuge. Her er opstillet telt på Telefontorvet.

 

Prisniveau

Øllene er billige. En flaskeøl koster 25 kr., fadøllene, der er 0,5 l., står til 40 kr., med mindre du kigger forbi søndag til onsdag, hvor prisen er helt nede på 35 kr.. Er du til drinks, klarer de også det. Her koster en drink med enkelt shot 45 kr., mens dobbelt shot står til 60 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Musikguiden: Her finder du livemusik i Aarhus

 

Senest opdateret: 04/03/2024 02:03