Pinds Cafe

Skolegade 11, 8000 Aarhus C (+45) 86 12 20 60

Caféen, baren og cocktailbaren Pinds Cafe ligger i Skolegade. Den regnes for at være et af de ældste værtshuse i Aarhus, og slog første gang dørene op i 1936. Pinds Cafe er et legendarisk i Aarhus. I hverdagene fungerer Pinds cafe mest som almindelig bar, og i weekenderne forvandler baren sig til klubstemning, hvor der skrues op for musikken, discokuglen bliver tændt, og der festes igennem. Pinds Café er cool og betjeningen er i sin egen klasse. En lille – og til tider overset oase. 

 

Onsdag til lørdag er de eneste dage i ugens løb, Pinds café holder åbent. Men det er også nok. Der er altid gang i den på den hyggelige og historisk bar. 

 

Vin og drikke

Hos Pinds cafe serverer de alt fra eksklusiv champagne, klassiske og signaturcocktails, udsøgte vine samt kvalitets sprit, og såvel caviar til den lækkersultne. Vinkortet er ikke stort, men der er et lille udvalg af hvidvin, rosé og rødvin. Fair nok, det er mest cocktails og drinks, gæsterne kommer efter. Her er drinks med vodka, gin og rom, ligesom der er whisky. 

 

Cocktail og champagne

Af signaturcocktails er der bl.a. Frozen mango mojito, Passion Caipiroska og Wiggy. Skal det være ekstraordinært, så er der champagner som Mini Moët Brut, Bollinger Special Cuvée og Armand de Brignac Blanc de Blancs. Der er også flere Magnumflasker. Øl og shots har de de selvfælgelig også.

 

Atmosfæren

Igennem de sidste år har baren gennemgået en større renovering. Men det emmer stadig af historie og charme hos Pinds cafe. Lyset er nedtonet, og der er en hyggelig stemning i baren. Den helt rigtige cocktailbarstemning, dog er der ofte gang i festen. I vinduerne står grønne planter, væggene er plastret til med billeder, og der er levende lys. Betjeningen er blandt de bedste på barerne i Aarhus.

 

Events og arrangementer

Pinds cafe holder gerne selskaber som fødselsdage, firmafest, fredagsbar eller en julefrokost. Skal der mad til, leverer naboerne Teater Bodegaen eller Cafe Nero gerne maden til Pinds Cafe. 

 

Prisniveau

Du bestemmer selv, hvor meget gas du giver den her. Muligheden for at gå all in er i den grad tilstede her. Du kan snuppe en stor fadøl til 60 kr. eller et glas vin til 80 kr., men du kan også købe den dyre flaske champagne. Vine fås på glas og koster 80 til 125 kr.. Men ellers er det mest hele flasker, man køber hos Pinds cafe. En flaske vin går fra 265 kr. til 1.495 kr., champagne fra 255 kr. og op til 8.995 kr. for Armand de Brignac Blanc de Blancs. Signaturcocktails koster 98 kr..

 

Senest opdateret: 23/09/2023 02:09