Prins Pizza

Janus La Cours Gade 1 , 8000 Aarhus C 86 19 18 70

På Janus La Cours Gade tæt ved Vesterbro Torv ligger et lille takeaway ved navn Prins Pizza. Udadtil ser den ikke ud af meget, og der er heller ikke meget plads, når du træder indenfor. Men pizzaerne er populære og stedet har mange år på bagen. De kalder sig selv det royale pizzabageri i midtbyen, hvor servicen er høj, og kvaliteten er fremragende. Prins Pizza tænker på miljøet og har pizzaæsker, der ikke er kemisk bleget. Prins Pizza har åbent alle ugens dage fra klokken 16 til 21.30.

 

Maden

Det er pizza, der er udgangspunktet hos Prins Pizza. Udvalget spænder mellem almindelige pizzaer og Deep Pan med den ekstra sprøde kant. Der er 20 italienske pizzaer at vælge mellem. Her er velkendte som Margherita, pepperoni og hawaii, men også de indbagte pizzaer samt et par til vegetarerne. Deres Pizza Prins er med tomat, ost, oksemørbrad, kalvebacon, peberfrugt, oliven og gorgonzola. Der er 14 Deep Pan pizzaer. Hos Prins Pizza bruger de kalkuntopping i stedet for skinke og kalvebacon i stedet for normal bacon.

 

Drikkevarer

Der er sodavand af forskellige varianter i køleboksen. De kommer i størrelserne 0,33 liter, 1,5 liter og 2 liter.

 

Atmosfæren hos Prins Pizza

Hos pizzabageriet har de styr på det. Der er erfaring bag, og pizzaerne sendes over disken med et smil. Så snart du træder ind ad døren, er du ved disken. Der er dog fire høje stole ved vinduet, hvis pizzaen skal spises på stedet. 

 

Takeaway og udbringning

Prins Pizza leverer gerne maden til din dør i tidsrummet 17 til 21, hvis du minimum bestiller 2 stk. pizza, og der max. er 5 km. til leveringsstedet. Du kan selvfølgelig også selv hente dine pizzaer.  

 

Prisniveau

Det er billigt at købe pizzaer hos Prins Pizza. En almindelig Margherita koster 50 kr., mens den dyreste er Pizza Marinara med tomat, ost, tun, rejer, hummer, muslinger og oliven til 70 kr. Deep Pan pizzaerne koster fra 60 til 74 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Læs vores anmeldelse af Stromboli i Jægergårdsgade her

Kallo’s Pizza på Hasle Torv

Kender du OLIOLI på Frederiksbjerg?

 

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04