Restaurant Sylt

Mejlgade 46B, 8000 Aarhus C

Januar 2022

Logo til spisesteder som er lukket permanent og kun tjener et historisk formål

 

I rå, rustikke og hyggelige lokaler godt gemt i en baggård i Mejlgade huserer Nickolai Bruun og Anders Larsen som chefkokke på Restaurant Sylt. Det er lysten, der dirigerer menuen, og de to kokke laver mad, som de selv er inspireret af og godt kan lide. Beliggenheden er unik, og og minder om en madhule i Rom. 

 

Maden hos Restaurant Sylt

Menuen er simpel og let overskueligt. Maden er hjemmelavet, altid lavet fra bunden og inspireret af sæsonens råvarer. 

Til frokost er der to retter at vælge mellem: Pil-selv-rejer med aioli, spæd salat, brændt citron og dild eller gravad kalv sandwich med hjertesalat, ramsløgsmayo og soltørret tomat. Ellers kan du tage en tre-retters menu efter sæsonens råvarer. 

 

Sammensæt din menu

Til aften kan alle retter kombineres eller vælges som enkelt ret, efter ønske, på tværs af menuerne. Menuen fra frokost går igen til aften. Ellers er der fri sammensætningn i valget af to forretter, som kunne være gravad kalv, syltede rabarber, mizuna salat og ramsløgsmayo eller jomfruhummer, asparges/hvidløgsmayo, spæd salat, brændt citron og dild, to hovedretter fx. helstegt rødspætte, “stuvede” hvide asparges og dild kartofler eller sortfods svinemørbrad, cremet baconsauce, forårsgrønt og polenta. Desserten kunne være citronfromage med hvid chokolade, estragon og oreo. 

 

Vin/drikke

Glassene fyldes med vin, øl og sodavand. Der er et lille, men godt udvalg.

 

Stemningen

Omgivelserne er små i den moderne bistro med rå vægge, håndbygget inventar og hyggelige nips på hylderne. Det er hyggeligt og uformelt.  I gården er der opsat et par borde, som kan tages i brug, når vejret er til det. Betjeningen tager sig tid til gæsterne. De er nede på jorden, imødekommende og vil gerne samtale ved bordene.

 

Prisniveau

Sylt serverer god mad til priser, hvor de fleste kan være med. Det er imponerende, de kan servere så god mad til denne pris. Tre retter koster 175 kr. eller 285 kr.. Du kan også vælge en enkelt hovedret til mellem 90 og 175 kr.. 

Se guiden til spisesteder i Latinerkvarteret i Århus her:

 

Senest opdateret: 16/03/2022 02:03