Rømer
Åbningstider
-
Åben nu
•
Lukker kl. 01:00
Køkkenet lukker kl. 22:00
-
Lørdag•
10:00 - 01:00
Køkkenet lukker kl. 22:00
- Søndag• 10:00 - 15:00
-
Mandag•
11:30 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Tirsdag•
11:30 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Onsdag•
11:30 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Torsdag•
11:30 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
Latinamerikansk social dining ved åen i hjertet af Aarhus er, hvad Rømer indeholder. Køkkenet tilbyder høj kvalitet af mad i kombination med cocktails og musik til det festglade folk. Det er delemad, der er på menuen.
Maden
Køkkenet er latinamerikansk, og du kan komme godt omkring, når du vælger forskellige retter på menukortet. Her er det spanske og asiatiske køkken. Delemad er hyggeligt og en god måde at sidde længe over maden og samtale derom. Alle retterne kan også anrettes til en gæst.
Morgenmad og brunch skyder dagen i gang. Til frokost er der små deleretter. Hos Rømer anbefaler de tre retter til den lille sult. Der er 11 retter at vælge mellem blandt andet lynstegt tun, chorizo-hotdog og marinerede tigerrejer. Vil du hellere have din egen ret, er der ensalada, burritos, sandwich og burger.
Favoritmenu og vegetarmenu
Til aften udvides udvalget af småretter til 13. Kokkens favoritmenu er et valg mellem to forretter, to mellemretter, en hovedret og en dessert. Det kan være kulmule, radiser, rødløg og koriander til forret, chorizo-hotdog til mellemret, oksecuvette til hovedret og cheesecake til dessert. Kommer du bare for en enkelt hovedret, er der burger, carne con chili eller svinebryst. Vegetarerne har deres eget menukort med salat, en varm ret, flere småretter og snacks.
Drikkevarer
Cocktailkortet skiller sig ud. Udvalget er varieret og kan fås som en cocktail eller i en pitcher (kande). Derudover kan findes vine, bobler, øl og også varme drikkevarer.
Stemningen
Rømer har en kombination af topmoderne indretning og hyggelig atmosfære. Der er levende stearinlys på alle borde og puder på bænkene. Personalet er interagerende og gode til at vejlede gæsterne i menukortet og drikkevarer. Udenfor er der mange borde, og varmelamperne står klar, når aftenen falder på.
LÆS OGSÅ
Guide til restauranter i Århus