The Golden Lion Pub

Frederiksgade 76, 8000 Aarhus C 86 12 60 35

The Golden Lion Pub er en pub beliggende i Frederiksgade midt i Aarhus. Som navnet antyder, har vi med en engelsk pub at gøre. I pubben tiltrækker de to store skærme mange gæster, når særligt landskampe, Champions League, engelske eller danske fodboldkampe er på programmet. Glasset fyldes med forskellige øl, cider, rom og whisky alt efter, hvad du har lyst til. Pubben er ikke stor. Nærmest en lang gang, der skaber en intim og hyggelig stemning, og der er ofte mange mennesker på The Golden Lion Pub.

 

Vigtig info er, at deres hjemmeside IKKE er opdateret, så den kan man ikke regne med åbningstider mv.

 

Drikkevarer

På The Golden Lion Pub er der et godt udvalg af øl og et mindre udvalg af cider. Whisky er der også nogle af, og drinksmenuerne opdateres løbende. Du kan også slukke tørsten med en sodavand. 

 

Arrangementer

Der er ofte særlige arrangementer hos The Golden Lion Pub. Om mandagen er der Games night. Her dystes i dart, terninger, backgammon og yatzy. Torsdag er der bingo aften. Efterfølgende er der happy hour for medlemmer og studerende. Lørdag er der Karaoke Night, hvor du kan prøve sangtalentet af på scenen. Søndag sluttes ugen af med Quiz Night og gode præmier.

 

Stemningen

Hos The Golden Lion Pub er det som at træde ind på en pub i London. Der hersker en hyggelig og intim stemning, hvor der er plads til alle. Udenfor pubben er opstillet et par borde og stole, som kan indtages i godt vejr. I løbet af en uge er der forskellige arrangementer på pubben som pubquiz, karaoke, bingo, dart, studentnight og live sport. Der er ofte gang i den, og mange mennesker finder vej til den engelske pub, særligt når der er fodbold, cricket eller rugby på storskærmene. De herboende englændere har fundet vej til The Golden Lion Pub, og det engelske sprog lyder gennem pubben. Betjeninger er engelsktalende. De er imødekommende og med til at sætte den gode stemning.

 

LÆS OGSÅ:

Indiske Indian Mihra Punjabi i Brabrand

Kender du Gerners Grill? ellers tjek den ud her

Rømer ved åen i Aarhus

Casino Bar i Skolegade

 

Senest opdateret: 30/01/2023 01:01