Vinstuen

Fiskergyde 15, 8000 Aarhus C 86 12 10 37

Vinstuen i Fiskergyde er en af Aarhus´ ældste værtshuse. Det er beliggende godt gemt i en gyde ved Strøget. Da den åbnede i 1913, hed den Passage Vinstue. Her kommer unge som gamle for er at nyde en hyggelig stund med venner over en kold øl. I dagtimerne er det ofte stamgæsterne, der tager plads i Vinstuen. I weekenderne og om aftenen fyldes værtshuset af unge og studerende. Det gamle værtshus har en ryger- og en ikke-rygerafdeling. 

 

Drikkevarer

På trods af navnet kommer de fleste efter øl på Vinstuen. Her er et fint udvalg af flaskeøl som Carlsberg og Tuborg, men også et lille udvalg på fad. Er du ikke til øl, er der Breezer og spiritus. Du kan også slå dig løs i shots eller nyde en gin og tonic. 

 

Atmosfæren

Den hyggelige og nede på jorden bodegastemning hersker hos Vinstuen. Det er farverigt på flere måder, og de kulørte lamper sætter sit præg på værtshuset. Stemningen er ofte høj, og det er gang i den. Møblerne er traditionelle robuste værtshusmøbler i mørk mahogni. Værtshuset er delt i flere afdelinger. Det bagerste lokale er for rygerne. Her er stole og borde, så mange slår sig ned i den afdeling. Betjeningen er opmærksom og venlig.

 

Arrangementer

Ugen sættes i gang med Menta mandag, hvor Fernet Branca Menta står først for. Tirsdag er det tequila tirsdag. Om onsdagen er pubquizzen med Steiner populær, og der er ofte fuldt hus. Det samme gælder for musikquiz og pop jam. Mange gæster gør brug af rafflebægre, og der spilles tænkeboks og Meyer ved bordene. Der er også spillemaskiner, og er der store sportsbegivenheder, bliver der tændt for skærmene.

 

LÆS OGSÅ:

Kender du rygerværtshuset, Hjorten, på Vesterbro Torv?

Heidi’s Bier Bar i Klostergade

 

Senest opdateret: 22/10/2023 01:10