Heidi’s Bier Bar

Klostergade 34B, St., 8000 Aarhus C +45 31 73 73 22

Klostergade er en af de store, og smalle, festgader i Aarhus. Her ligger bl.a. Heidi’s Bier Bar, hvor der hver torsdag til lørdag er afterski- og tyrolerfest. Betjeningen er klædt i tyrolertøj, og den kvindelige del af betjeningen svinger fletningerne, mens de serverer den ene store skummende øl efter den anden. Her er glæde og højt humør blandt gæsterne med dans på borde og bænke til den lyse morgen. Gæsterne skal have en alder på +20 år. 

 

Barkortet

Der er over 25 forskellige øl. På flaske bl.a. Ceres Top, Corona, Brooklyn Lager, Classic og Tuborg. Flere af dem er også på fad, og øltårnene er et hit her. Der er også Breeze, hele flasker spiritus der serveres ved bordene, diverse shots og husets sjusser. Til afterskiing hører sig nogle klassikere som Jägerbomb, Kleiner Feigling og Husets Flügeldrink. De er selvfølgelig også at finde i baren.

 

Atmosfæren

Baren er stor og træbeklædt. Der er gang i den og ofte mange mennesker, der giver den gas på Heidi’s Bier Bar. I deres “Bier Halle” kan du smide hæmningerne og danse på borde og bænke natten lang.

 

Livemusik og musik bingo

Om torsdagen fra kl. 21 er der Musik Bingo, hvor der kan vindes præmier og synges med på sangene. Hver fredag og lørdag fra 21.00 og frem er der livemusik på Heidi’s Bier Bar. Flere steder på baren står sømblokke, så du kan udfordre vennerne i at slå søm i.

 

Book bord og få fordele

Det er en god ide at booke et bord hjemmefra, så er du sikret en plads, og desuden kan du spare til 40% på dine forudbestilte drikkevarer, og du får bordservering af værtinder hele aftenen.

 

Privat fest

Skal du holde fest kan du leje en af Heidi’s Bier Bars festlokaler helt gratis. Det kan være en hel etage eller bare en afdeling.

 

Prisniveau

Det er relativt billigt hos Heidi’s Bier Bar. Her skal nævnes, at alt fra fad frem til kl. 21 koster til 39 kr.. Idéen er jo, at man skal have en fest uden man bliver ruineret. 

 

LÆS OGSÅ:

Sherlock Holmes i Frederiksgade

 

Senest opdateret: 23/11/2023 01:11