Klassisk dansk mad i Aarhus er både tryghed, håndværk, jysk og ofte med god smag. Her får du retter med sovs, sprøde kartofler, surt og godt rugbrød. Det er enkelt, ærligt og mættende. Vi prioriterer spisesteder med traditionelle, velkendte retter på en stabilt menukort, gerne hjemmelavet mad og med ordentlige råvarer. Priserne skal være til at betale, portionerne solide, og stemningen hyggelig.
Du kan møde tarteletter med høns i asparges, æggekage med sprød bacon og purløg, håndpillede rejer på ristet brød, røget ål med røræg, sprængt oksebryst med peberrod, stegt flæsk med persillesovs, engelsk bøf med bløde løg, gammel ost på rugbrød, frikadeller med kartoffelsalat samt mørbradbøf a la creme. Smørrebrød fylder også godt. Eller gammeldags modnede sild, roastbeef med remoulade, fiskefilet med citron og remoulade, leverpostej med bacon og champignon og rullepølse med sky og løg og friturestegt camenbert. Tilbehøret er klassisk med nye eller brasede kartofler, agurkesalat, rødkål og surt.