Pub’en

Jægergårdsgade 62, 8000 Aarhus C 86 13 60 98

Midt på Jægergårdsgade ligger et klassisk brunt værtshus ved navnet Pub’en. Her har den ligget siden 1967. Man sidder tæt ved bordene og kommer hinanden ved. Der kan til tider være lidt røgfyldt, men det er en del af charmen. Pubben kalder sig selv for “Fritidshjemmet for voksne”. Det er flaskeøl, der langes over baren, men også fadøllene fra Aarhus Bryghus og de små shots er et hit. Ved bordene rafles der, og stemningen er ofte høj. 

 

Drikkevarer

På de brune værtshuse er det håndbajere, der er mest populære. Sådan er det også hosPub’en, og særligt Ceres Top er et hit. Det kommer gerne som sæt med en lille dram til. Af andre øl finder du Tuborg, Carlsberg, Odense classic, Thor og Newcastle Brown Ale. På hanerne er der fadøl fra Aarhus Bryghus. Pilsneren er fast på hanen, mens der af og til skiftes ud på den anden hane. 

 

Atmosfæren

Så snart du træder ind på Pub’en, rammes du at værtshusstemningen med de brune træbrædder, der klæder væggene og de mørke møbler. Bordene står tæt, og du kan hurtigt danne dig et overblik over, om der er plads på værtshuset med omkring 36 pladser. I baren sidder stamkunderne, og de er gode for en snak. Særligt hen mod og i weekenden kommer de unge forbi og nyder den gode stemning og de billige øl.

 

Spil og konkurrence

Konkurrence skaber en del af stemningen i pubben, når der duelleres i dart eller med raflebægrene ved bordene. Der er også spillemaskiner, og to steder kan der spilles dart. Betjeningen er stille og rolig, samtidig med de betjener gæsterne med et smil. Udenfor er der et par borde, som kan indtages, når vejret tillader det. 

 

Prisniveau

Som på de fleste brune værtshuse holdes priserne nede på et fair niveau. En flaskeøl som Ceres Top koster 25 kr., mens en fadøl fra Aarhus Bryghus står til 46 kr.. Er du til whisky er prisen 38 kr., og for 10 shots skal du slippe 140 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Café Gaya på Ingerslevs Boulevard

London Bar ved åen i Aarhus

 

Senest opdateret: 14/02/2023 05:02