De Martino

Trøjborgvej 8G , 8200 Aarhus N + 45 31 38 93 49

På Trøjborg finder du den italienske takeaway De Martino. Vincenzo og Lene De Martino, der står for den daglige drift, er erfarne folk inden for italiensk mad. I 1991 åbnede de restaurant på Marselisborg Havn og har siden haft La Forchetta. I dag slår de deres folder på Trøjborgvej og serverer efter eget udsagn autentiske italienske pizzaer og pasta.   

Guide: Find din næste pizza i Århus her

 

Maden

De Martino har fokus på god kvalitet. De bruger næsten udelukkende italienske produkter, frisk italiensk mozzarella og laver selv deres tomatsauce. For at sikre friske varer købes alt pålæg i hele stykker og kan skæres efter behov.

 

Menukortet er stort. Ikke færre end 21 pizzaer, 15 pastaretter og tre forretter er der at vælge mellem. Pizzaerne er for de fleste med hjemmelavet tomatsovs og frisk mozzarella sammen med italienske råvarer som parmesan, parmaskinke, bresaola, gorgonzola og med variationer med hjorte- og vildsvinesalami. 

 

Pasta og børnemenuer

Pastaerne er klassiske som spaghetti alla bolognese, carbonara, lasagne, men også spaghetti al gorgonzola, spaghetti con polpette og fusilli acchinò. Til frokost er der også 11 forskellige sandwich/panini. Der er også særlige børnemenuer med pasta og pizzaer, og skal der afsluttes med dessert, er der tiramisu. 

 

Vin/drikke

Der er vin på flaske eller glas til maden. Flere forskellige – selvfølgelig fra Italien og til rimelige priser. Ellers er der italienske øl, forskellige limonader, sodavand og Pellegrino. 

 

Prisniveau

Hvis man sammenligner priserne på italiensk takeaway, så er det meget gennemsnitlige priser, de holder sig hos De Martino. Pizzaerne koster fra 72 kr. for en Margherita til 108 kr. for den dyreste, som er Mulino, der er med tomatsovs, frisk mozzarella, stærk salami, grillet peberfrugt og løg. Pastaretterne står til mellem 72 til 89 kr..

 

Stemningen

Selv om det er et takeaway, er der plads til cirka 10 spisende gæster omkring borde med levende lys. Uanset om du tager plads eller tager maden med, er betjeningen venlig, imødekommende og smilende.

 

LÆS OGSÅ:

Food Club Aarhus – buffet i den bedste ende

Senest opdateret: 05/01/2023 09:01