JOE & THE JUICE – Banegården

Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus C

JOE & THE JUICE har flere afdelinger i Aarhus. En af dem ligger inde på banegården og er det oplagte sted at droppe ind efter en juice, kaffe eller lidt at spise til turen videre. Du kan også tage plads i caféen og holde øje med den livlige trafik uden for vinduerne eller hygge med venner og familie.

 

Maden

Morgenstunden byder på morgenmad som grød, bowl med acai eller en skål med grøn spirulina. Der er også hele morgenmadspakker, hvor du afhængigt af pakken vælger en bowl skål eller sandwich sammen med en juice eller shot.

 

Sandwiches

Syv er der at vælge mellem. Alle kommer i Joe’s Classic brød, men der kan også vælges glutenfrit brød. Joes Club er en af de mest populære. Den består af avocado, kylling, Joe’s Classic brød, tomat, vegansk pesto.

 

Veganer og vegetar

Der er også noget for dem, der vil undvære kød. Fx en Vegan avocado sandwich med avocado, Joe’s Classic brød, spinat, tomat og vegan pesto.

Er du til lidt sødt, er der flere kager som muffins samt chokolade brownie. 

 

Drikkevarer

Det er jo en juicebar, og her er mange juicer, shakes, shots og signaturdrikke lavet af frisk frugt og grønt at vælge mellem. Der er også flere varianter af kaffe og te. 

 

Atmosfæren

Beliggenheden lige over for billetsalget og mellem banegården og Bruuns Galleri må siges at være central. I midten står den gamle modeltogbane, som børn igennem årtier har elsket at komme en mønt i for at se køre. De rigtige tog kører lige under caféen, hvilket af og til kan mærkes i gulvet. Ved baren i den ene ende af caféen bestiller og henter du din mad og drikke. Derefter kan du tage plads ved højborde eller i de bløde sofaer. Her er for det meste høj musik og mange unge mennesker. Betjeningen er venlig og imødekommende. 

 

Prisniveau 

Uanset hvilken sandwich du vil have, er prisen 59 kr.. Det er fair. Du kan tilføje ekstra fyld for en merpris. Juice koster 54 kr., og signaturdrikke står til 60 kr.. Det er frisk frugt og grønt, der anvendes, hvilket er et plus. Morgenbowl koster 60 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Pips Pizza på Nordre Strandvej i Risskov

 

Senest opdateret: 13/03/2023 11:03