Pizza Turbo Sprint

Falstersgade 2, 8000 Aarhus C 81 81 45 45

Pizza Turbo Sprint ligger i Falstersgade i Øgadekvarteret. Et lille pizzeria, hvor de laver mad og til afhentning og udbringning indenfor 5 km. I hvert fald hvis du bestiller minimum to pizzaer eller anden mad for mere end 120 kr.. De forsøger at holde prisen nede samtidig med, at de arbejder med friske råvarer. Navnet er lidt pudsigt, men af den slags man husker.

 

Maden hos Pizza Turbo Sprint

Hos Pizza Turbo Sprint anvendes der friske råvarer, der handles på dagen. Der er noget for enhver smag. Pizzaerne er naturligvis omdrejningspunktet, men der er også pastaretter, salater og grillretter. 

 

Pizzaer

Klassiske, traditionelle og mere specielle pizzaer er på menukortet. Dejen er langtidshævet. Bunden er en blanding mellem de tynde italienske og de tykke amerikanske. Af topping er der meget. Tomat, ost og bunden er det basale, og osten er Samsøost fra Mammen mejeri. 

 

Der er 30 almindelige pizzaer at vælge mellem. Klassikere som Margarita, Pepperoni og Hawaii samt de anderledes som AGF med tomat, mozzarella, spaghetti, peperoni, bolognese og ananas eller Al Parma med tomat, mozzarella, lufttørret skinke, oliven og rucola. Er du mere til de indbagte, calzone, er der tre af dem, og der er også tre pizzaer særligt til børnene. 

 

Alt det andet

Pasta er også en mulighed hos Pizza Turbo Sprint. Fx spaghetti bolognese eller lasagne. Der er også en græsk salat eller tunsalat samt kebab eller kylling mix og pommes frites. 

 

Drikkevarer

Udvalget er ikke det store, men du kan snuppe en sodavand som Fanta eller Coca Cola enten som 0,5 eller 1,5 liter. 

 

Atmosfæren

Pizza Turbo Sprint er et lille sted og mest af alt et takeawaysted. Der er dog siddepladser, hvor du kan vente på din mad eller spise en hurtig slice. Betjeningen er venlig og er effektive i køkkenet.  

 

Prisniveau

Pizzaerne koster mellem 55 kr. for Margarita og op til 85 kr. for de dyreste. Det er rimelige priser. Vær opmærksom på, at der er forskel på priserne ved udbringning og afhentning. Børnepizzaer koster 50 kr., salaterne står til mellem 50 og 55 kr. og kebabmix koster 60 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Søger du noget sjov til en tur i byen med vennerne? Så tjek lige Golfskoven ud her:

Bap – The Korean Cuisine

 

Senest opdateret: 15/01/2023 09:01