Restaurant Zafran

Sønder Allé 6, 8000 Aarhus C 86 80 09 00

I Sønder Allé finder du Restaurant Zafran, der er en orientalske restaurant, hvor alle retterne er lavet fra bunden, efter kendte opskrifter og med en kvalitet der passer til prisen. Her er noget for alle.  Det er dog buffeten, de fleste kommer efter, men der er også grillretter og burgere på menuen.  

 

Maden hos Restaurant Zafran

Et langt bord fyldt med store, skinnende grydelignende fade med kobberbelægning på lågene falder i øjnene. Maden er tilberedt af kokke med speciale i tyrkiske, indiske og afghanske retter og lavet af friske råvarer. På buffeten er der forretter, hovedretter, salatbar og desserter.

 

Er du ikke til buffet, kan du tjekke a la carte. Her er grillretter som Zafran steak, som er en flammegrillet oksefilet serveret med dagens garniture og valgfri tilbehør. Der er også oksemørbrad, lammekoteletter, laksesteak, kyllingefilet og fish´n´chips. Dertil følger en skål salat fra salatbaren samt tilbehør som fritter, ris, kartoffelbåde eller sauce.

 

Efter klokken 17.00 er også fem burgere med eller uden kød i en briochebolle fra bageren samt sprøde fritter og en valgfri dip på menuen. Hvorfor det først er efter klokken 17 der er burgere, vides ikke. Men sådan er det. 

 

Desserter

Til at afslutte måltidet er der desserter. Fx. kulfi, der er en traditionel, klassisk indisk is eller den tyrkiske kage baklava. Du kan også vælge Künefe eller amerikanske pandekager. Børnene kan få kyllingenuggets eller fiskefilet, hvis de ikke går ombord i buffeten. 

 

Drikkevarer

Restaurant Zafran har ikke alkoholbevilling, så de sælger primært sodavand, juice og vand, men også en indisk mangoyoghurt drik, pyntet med mynte og pistacie. Der er også kaffe og te. 

 

Stemningen

Du træder ind i et imødekommende lokale med interiør af træ, læder, sten og kobber. Belysningen fra de smukke kobberlamper er behagelig. Betjeningen er venlig og opmærksom og sørger for at fjerne tomme tallerkener på bordene.

 

Senest opdateret: 03/01/2023 11:01