Slagter Theilgaard – smørrebrød

Kridthøjvej 6, 8270 Højbjerg 79 30 60 70

En af byens slagtere er Slagter Theilgaard på Kridthøj Torv. De har gennem mange år sørget for slagtervarer til flere byer, og i dag er det brødrene Poul og Viggo Theilgaard, der driver virksomheden som 2. generation. Slagter Theilgaard har et stort udvalg af økologisk- og frilandskød. Har du lyst til færdigretter, smørrebrød, tapas, specialudskæringer eller bare et halvt kilo hakket oksekød, så er det at finde i butikken. Varemærket er den gode smag, og de går ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne eller den gode service.

 

Smørrebrød 

Samtlige produkter er hjemmelavede, og nogle som Slagter Theilgaard kan stå inde for. Deres gourmet smørrebrød skal måske bestilles i forvejen. De laver flere gange om dagen. Her er seks forskellige at vælge mellem: Æg/rejer, fiskefilet, roastbeef, flæskesteg, hønsesalat og kartoffelmad. Pålægget er hjemmelavet, i tykke skiver og med pynt i form af grønt og surt. Rugbrødet kommer fra Lagkagehuset. Der er også et udvalg af sandwich fx. med frikadeller og rødkål. 

 

Tapas og færdigretter

Er det tapas, der skal på bordet, er der velkomsttapas, som kan fungere til gæsternes ankomst eller luksustapas med fem slags charcuteri, røget mørbrad, ølpølse, kyllingespyd, laksesalat, chorizo og hummus, to slags ost, grissini og vindruer, pesto og chilimayo, oliven og saltede mandler. Skal det være nemt en aften, er der færdigretter som græsk farsbrød, jægergryde, frikadeller eller mexicanske pandekager. Færdigretterne er hjemmelavede efter egen opskrift. 

 

Gode råd og vejledning

Der er smil og engagement at spore, så snart du træder ind i den rummelige slagterbutik. De opmærksomme slagtere eller ekspedienter er straks hos dig og guider kunden til at foretage de rigtige køb og give gode råd. Slagtervarerne ser indbydende ud i køledisken, og det er til at overskue på trods af de mange varer. 

 

Prisniveau

Ambitionen er at lave mad, yde service og kvalitet, uden prisen bliver for høj. Der er derfor et prisniveau for enhver smag. Smørrebrødet står til 45 kr. for et pænt stort stykke, mens færdigretterne ligger fra 60 kr. og opefter afhængigt af retten og mængden. 

 

LÆS OGSÅ:

Tjek vores burger guide her:

 

Senest opdateret: 11/03/2024 10:03