Få overblikket: Sportsbarer med store og/eller små skærme

 

I Aarhus er der mange sportsbarer at vælge mellem. De fleste ligger i Aarhus C, og det er også her, de sportsinteresserede samles, når de store slag skal slås. Her er garanti for masser af underholdning, god stemning og kolde øl uanset om du kommer for at se fodbold, cykelløbet Tour de France, Tennis fra Wimbledon, Formel 1 eller Rugby world cup.  

 

Landshold, nationalsang og fællesskab

Sport fylder meget i mange menneskers liv. At se dit favorithold i fodbold, landsholdet eller din favoritspiller i badminton sammen med dine venner skaber en helt særlig stemning. Når hele pubben synger med på nationalsangen, hopper op af stolene når der scores, eller når der diskuteres regler og dommerkendelser ved bordene og i baren, så mærker man, hvad sport gør ved os.  

 

Sportsbarer med store og små skærme

Uanset om du vælger en af de store barer og pubber eller et mindre værtshus at se dine sportskampe, så er det stemningsfuldt. De største sportsbarer i Aarhus er Tir na nÓg, Panenka, The Old Irish Pub, Waxies, Sherlock Holmes og Sharks Poolhall. Her er garanti for storskærme. De små værtshuse kan noget andet, og har ofte almindelige skærme hængende rundt på værtshuset. Her er en intimitet og sammenhold uden lige, når der scores, eller der er matchbold. Af mindre værtshuse finder du Flintstone Pub, Søren Bruun, Butler Pub, Central Bar, Hos Anton, The Golden Lion Pub, Allé Caféen og Vinstuen.

 

Fodbold- og rugbytrøjer 

De engelske og irske barer, værtshuse og pubber tiltrækker mange sportsfans. Her møder gæsterne op i fx fodbold- og rugbytrøjer og sætter humør på. Nogle af sportsbarerne supporter bestemte teams, hvilket skaber en fællesskabsfølelse. Så det er værd at tjekke ud, hvilke pubber der supporter AGF, Liverpool, Barcelona eller Bayern München og blive en del af fangruppen.

Øl til de tørstige sportsfans

At kombinere sport på skærmen med lidt godt at drikke er efterhånden en selvfølge. De aarhusianske barer står klar med et varieret udvalg. Her er de klassiske øl og specialøl, drinks, cocktails og softdrinks, og sportsarrangementerne ender ofte ud i en stor fest. 

 

Burger og fritter på menuen

Før, under eller efter en sindsoprivende kamp kan sulten melde sig. Her serverer flere af de store aarhusianske sportsbarer pubmad. På menuen kan der være burger, fritter, hot wings, fish ´n´chips, nachos, toast og sandwich.

 

Book bord, eller kom i god tid

Hvis du ikke er den store sportsfan, så kan det alligevel anbefales at kigge forbi en sportsbar til en fodbold-, håndbold-, rugby-, cricket- eller tenniskamp samt cykelløb. Er det en stor og vigtig kamp eller konkurrence, er reservationer eller at komme i god tid en god ide, da der ofte er fyldt på sportsbarerne.

Senest opdateret: 21/03/2024 12:03