Café Jorden

Badstuegade 3, 8000 Aarhus C 86 19 72 22

I 1985 slog Café Jorn, som vi i dag kender som Café Jorden, ved Pustervig dørene op for publikum. Den ikoniske café har en charmerende placering i Badstuegade ved Latinerkvarteret. Her finder du en afslappende atmosfære med stor udeservering, hyggelig gårdhave og selskabslokale med egen bar på 1.sal.

 

På caféen kommer man hinanden ved omkring de små caféborde. Når dag slår over til aften, og sulten er stillet, ændrer caféen sig til mere festlig stemning med kolde drinks, der langes over disken, og ekstra volume på musikken.

 

Cafémad

Det er traditionel cafémad, du finder hos Café Jorden. Menukortet skifter efter årstiderne. Maden typisk cafémad, som ikke er mere end den giver sig ud fra at være.

 

Dagens første timer byder på morgenkomplet, scrambled eggs´n bacon og årstidens brunch. Ellers indeholder menukortet Jordens burger, sandwich, stjerneskud, madtærte, pasta, chevre chaud, chili con carne og selvfølgelig de klassiske nachos. Kommer du til kaffe og kage, eller trænger du til lidt dessert efter maden, så er der også et par valgmuligheder der. 

 

Vegetarbrunch og -retter

Er du vegetar, tilbyder Café Jorden flere retter. Brunchen kan serveres som vegetar, ligesom salater og tærter kan laves, så de passer til dig, der ikke spiser kød.  

 

Drikkevarer

Der er nogle vine på flaske og glas, et lille udvalg af øl på fad og flaske. Sodavand, Søbogaard og varme drikke er også på drikkekortet. Efter kl. 18.00 skifter atmosfæren til en mere pulserende bar med kander af øl og drinks.

 

Stemningen

Der er en god stemning, smilende personale, retromusik i højtalerne og som regel mange mennesker på Café Jorden. Du kan sidde på torvet og nyde en drink eller varm kaffe i solen, eller krybe indenfor i den hyggelige café, der er holdt i den originale stil. Når aftenen falder på, og kulden kommer krybende, bliver der tændt for gaslamperne og uddelt tæpper.

 

Skal du holde fest, er selskabslokalet med egen bar på 1. sal, der kan huse op til 40 personer en god mulighed. 

 

Prisniveau

På Café Jorden er prisen på mad moderat. 69 kr. for en sandwich og 99. kr. for chili con carne er i orden. Det er drikkevarerne, der trækker regningen op. Dog kan du får et glas vin til 59 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Find restauranter i Aarhus i guiden her

Et Aarhus-sæt, tak! Guide til Aarhus´ brune værtshuse

Slap Af i Latinerkvarteret 

 

Senest opdateret: 20/03/2024 11:03