Flintstone Pub

Rosenkrantzgade 20, 8000 Aarhus C 86 12 43 44

Flintstone Pub er pubben i Rosenkrantzgade tæt på gågaden og Teatret Svalegangen. Vi har med en blanding af en irsk pub og et dansk værtshus at gøre. Her er humøret og stemningen ofte høj, og priserne i bund. Gæsterne er af blandet skare, og der snakkes og festes på tværs af alder. Der er plads til alle. Forretningsfolk, studerende og turister finder ofte vej til pubben, og så har Flintstone også en del stamgæster. 

 

Drikkevarer

Hos Flintstone Pub er der noget for enhver smag og et stort udvalg af øl og whisky. Der er øl på flaske som Tuborg, Carlsberg, Ceres, Corona, Budweiser, Castlemain, Miller og Strongbow Cider. På fad er der Tuborg, Classic, Guld Tuborg, Brooklyn, Guinness, Kilkenny og Caffreys. Der er også skarpe shots og drinks. Her shaker de gerne en Kung Fu, Flintstone drink, Pina colada, eller Champagnebrus ligesom  Irish Coffée er en mulighed.

 

Atmosfæren

En uformel og hyggelig stemning rammer dig, så snart du træder ind ad døren til Flintstone. Pubben er i flere niveauer og med rå murstensvægge. Der er en dæmpet belysning, og der er ofte trængsel ved den lange bar. Møblementet er i pubstilen med sofaer og stole. Betjeningen er imødekommende og tager gerne en snak over bardisken. Udenfor er et par langbænke, som kan bruges, når vejret tillader det.

 

Arrangementer

Der sker noget på Flintstone Pub, og der er ofte gang i den. De bedste sportsbegivenheder vises på storskærm. Det kan være fodboldlandskampe eller Champions league. De opfylder gerne gæsternes sportsønsker og tænder for netop den sportsbegivenhed, du ikke vil gå glip af. 

 

Pubquiz og livemusik

Den første og sidste tirsdag i måneden kan du dyste i pubquiz og sammen med venner konkurrere mod pubbens øvrige gæster, ligesom der den første og sidste fredag er livemusik, hvor der spilles blues, rock og popmusik. Der er gratis indgang, og dansegulvet er altid åbent til en svingom. 

 

Whiskysmagning og beer pong

Løbende afholdes der Beer Pong turneringer og whiskysmagninger med whisky fra hele verden præsenteret af kyndige fagfolk, der guider dig igennem de mange forskellige varianter.

 

Senest opdateret: 24/11/2022 11:11