Fredagsbar i Aarhus: Her får du overblikket

 

En tradition, som har god medvind, er at mødes med kolleger, venner og bekendte til fredagsbar. Der er et hav af restauranter, caféer, barer og værtshuse i Aarhus, som nærmest har speciale i at afholde fredagsbar. Det er et populært begreb i Aarhus, og mange steder tilbyder en anden type bar om fredagen. Beværtningerne starter normalt ved 13 – 14 tiden, men det kan variere fra sted til sted.

 

Hvordan finder man den perfekte fredagsbar?

Det er svært at svare på, men i vores guide har vi taget dem med, som vi med garanti ved laver fredagsbar, og hvor der ofte er gode tilbud. Vi har ikke skrevet, hvad der gør de forskellige fredagsbarer unikke, da de ofte skifter koncept og tema. Så en god idé er at gå ind på deres website og tjekke ud, hvad der specielt sker om fredagen. Der er jo mange firmaer, som holder deres fredagsbar i firmaet, men vi anbefaler, man tager ud i bylivet i Aarhus. Det er der, det sker, og her er rig mulighed for at møde andre mennesker.

 

Noget for alle aldersgrupper

Det fede ved en fredagsbar er, at alle samfundslag og alle aldersgrupper kan mødes om noget så simpelt som at ønske god weekend. En tradition, hvor man snakker med hinanden. Det er ofte uformelt, og der er rigtig mange beslutninger, som bliver taget i en fredagsbar. En stor del af Aarhus´ studerende har fredagsbar som en fast tradition, og den største af slagsen findes naturligt nok i baren på Aarhus Universitet. 

 

Hvorfor afholder man en fredagsbar?

For at fejre det er weekend. Sådan var de i hvert fald før i tiden. Når det er fredag, og mange af os har brug for at slappe af efter en lang uge på arbejde, er fredagsbaren et perfekt sted at gøre dette, samtidig med at man socialiserer sig med sine venner og bekendte. Det er en hyggelig tradition. Den har eksisteret i mange år, og mange mennesker elsker den. Fredag er for mange en dag, man ser frem til, og det skal fejres med hygge og lidt til at slukke tørsten med.

 

Hvor afholder man en fredagsbar?

En fredagsbar afholdes typisk på en bar, værtshus, café eller restaurant. Mange af stederne afholder fast fredagsbar hver uge, mens andre kun afholder dem lejlighedsvis. Måske en gang om måneden. I Aarhus har de fleste steder typisk fredagsbar hver uge. Fællesnævneren er, at beværtningerne gør mere ud af stemningen. De har oppet sig med underholdningen og har gode tilbud.

 

Alle være med

Det er altid hyggeligt at sidde sammen med vennerne og nyde en god drink. Og hvis man kan gøre det på en fredag aften, er det jo endnu bedre! Men hvordan finder man ud af, hvem der skal være med til fredagsbar?

 

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvem der skal være med til fredagsbar. Ofte er det venner og kolleger, man kender godt, og som man har lyst til at se. Men det kan også være, at man ikke kender nogen særligt godt, men bare møder tilfældigt op på et af de mange steder, som laver fredagsbar i Aarhus. Derfor er det en god idé at spørge kolleger, studiekammerater eller venner, hvem der gerne vil med til fredagsbar, da de mest populære steder er ret booket.

Guiden over vinbarer i Aarhus:

 

Senest opdateret: 24/11/2022 11:11