Hvor spiser jeg, før AGF spiller på hjemmebane?

 

Når de hviie spiller på stadion, er der gang i Aarhus. Ofte er det en festdag, særligt når AGF vinder. Men uanset resultatet, er der brug for mad og drikke. For flere fans er det faktisk en del af fodboldoplevelsen, at mødes på barer inden kampen og varme op med mad og drikke. Det handler om at komme i stemning og forberede sig til kampen både mentalt og fysisk til den til tider ret intense stemning der er på stadion. 

 

På stadion sælger AGF deres velkendte stadionplatter med en frankfurter og et koldt brød eller kebabruller. Og ja, det kan fint gå, men ikke til hver kamp. Vi ser det nok lidt som en nødløsning eller tæt på.

 

Oplagt mad

Så hvorfor ikke have optakt i byen og spise noget mad med fodboldvennerne inden kampen, så der blot skal fokuseres på at hjælpe byens hold til en sejr? Vores anbefaling er mad, som passer til øl. Ikke kun, men det er oplagt at starte med øl til maden og fortsætte med fadøl på lægterne. 

 

Ofte skal maden før en fodboldkamp kunne bestilles og indtages på relativ kort tid. Så det er ikke en femretters menu, vi er ude i. Men noget mad som kan indtages på maksimum en time og ofte også kortere tid. Området på og omkring Frederiksbjerg er oplagt til noget mad , hvis man befinder sig i Aarhus C. Ellers bør man overveje Åbyhøj, Højbjerg, Godsbanen eller Viby. Dermed er man i nærheden af stadion – trods alt. 

 

Vi har fundet nogle af vores egne favoritter før en kamp på stadion. Det skal dog understreges, at flere af stederne er mere end almindelig populære, og man må forvente mere ventetid end normalt. Nu var det mest mad før hjemmekampene vi havde fokus på. Men i princippet kan det ligeså godt være efter kampen. 

 

Senest opdateret: 15/03/2024 01:03