Jægergårdsgade: Find et spisested i en af Aarhus ́ hyggeligste gader

 

Jægergårdsgade på Frederiksbjerg er en af de gader i Aarhus, som har flest spisesteder. Gaden går fra Sydhavnen og til Frederiks Allé og rummer alt fra Oliemøllen på havnen til dyre mondæne huse. Gaden er i dag blevet cool. Den er fuld af liv og gaden er mere populær end nogensinde før. Her mødes alle aldersgrupper til en kop kaffe, en øl, cider, cocktail og mad, mens snakken går med hinanden og andre.

 

Find en restaurant, café, fastfood, vinbar eller et værtshus i Jægergårdsgade. Vi har alle med. Flere kommer til, og trods det, så er der gæster nok til alle. Se guiden nedenfor:

 

Spiseguiden Aarhus følger Jægergårdsgade tæt, og vores guide til gaden er altid opdateret med, hvem der er åben, og hvem der ikke er åben i Jægergårdsgade. Her er næsten alt. Især inden for caféer, restauranter, barer, kaffejoints og takeaway er udvalget stort. Vi er altid opdateret på, hvad der sker i gaden, og sørger for en guide, der giver dig overblik over, hvor du skal spise eller drikke.

 

En sjælden god stemning i gaden

Jægergårdsgade er oplagt til udendørsservering, da gaden går øst-vest, og der altid er sol i den ene side af gaden. Stole og borde er der ud for hvert et spisested eller bar. Desuden finder du hyggelige baggårde med både sol og skygge. Udover spisestederne, så er gaden kendt for sine mange små forretninger. De er klart et besøg værd, og der er en sjælden stemning og hygge i gaden. Et par gange om året er Jægergårdsgade spærret af, da der er gadefest og senere en markedsdag.

 

Spiseguiden Aarhus laver brugbar forbruger-oplysning og journalistik, hvor reklamer, bannere og andre sponsorerede indlæg er bandlyste i vores guide. Grunden er, at vi ønsker så lidt støj som muligt på Spiseguiden Aarhus. Vi er meget fakta fokuseret, og gør en dyd ud af, at det, vi skriver, passer. 

 

Falafelguide til Aarhus

Find en god brunch i Aarhus her

Tjek alle spisesteder på Frederiksbjerg her

Senest opdateret: 06/02/2024 01:02